Home Diverse SkinCare și educația de care ai nevoie

SkinCare și educația de care ai nevoie

763
0

Îngrijirea pielii este esențială pentru obținerea unui ten sănătos și luminos. Ești copleșit de o mulțime de produse cu eticheta de anti-aging, anti-acnee, hidratare, luminozitate, fermitate etc care îți promit pielea mult visată. Însă pentru a face alegerile potrivite trebuie să fie mai multă educație și informație accesibilă.

Cât de important este să știi ce incluzi în viața ta? De la produse alimentare, vitamine, medicamente până la produse de skincare, tot ce folosești are un impact major asupra organismului tău.

Informația este la îndemâna tuturor, trebuie doar să știi unde și ce să cauți. Termenul de skincare cuprinde o mulțime de noțiuni, include puțină anatomie, puțină chimie și nu în ultimul rând o vedere clară asupra ingredientelor din produsele pe care le alegi.

Pentru a înțelege importanța îngrijirii pielii și ce înseamnă o piele sănătoasă, întâi de toate trebuie să întelegi puțin cum funcționează pielea și mai ales cum funcționează pielea ta. Este important să-ți cunoști tipul pielii, tolerabilitatea ei și nu în ultimul rând să recunoști semnele prin care încearcă să-ți arate că nu acceptă anumite produse. Toate aceste lucruri te ajută să alegi ingredientele potrivite pentru tine, să știi când un produs este tolerat sau nu și să ai o rutină de îngrijire care poate să-ți ofere numai beneficii.

Îngrijirea tenului se face cu grijă. Folosind chiar și mijloace mai eficiente, este greu să obții rezultatele dorite, deoarece cantitatea și multe altele afectează radical eficiența. Sunt mulți factori, unul spre surprinderea tuturor este nutriția. Dar nu vom vorbi despre nutriție. Vom vorbi despre modurile de hidratare și îngrijire, importanța fiecărui ingredient activ și cum influnțează fiecare.

De aceea este important să-ți alegi surse reale de informații în privința skincare-ului. About Skin este un blog care abordează SkinCare la un nivel mai educational și științific. Unde poți învăța ce este mai bun pentru tine și de ce funcționează cum funcționează.

Love your skiN!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here