Home Diverse 5 motive să cumperi o husă iCarer din piele pentru telefonul tău...

5 motive să cumperi o husă iCarer din piele pentru telefonul tău iPhone 11 Pro

1098
0

iPhone 11 Pro este o minune a tehnologiei moderne și ca orice piesă tehnologică de vârf, are și vulnerabilități. Una dintre cele mai mari probleme ale dispozitivului este faptul că are în componență  foarte multă sticlă. Majoritatea telefoanelor mobile de top vin astăzi cu carcase din sticlă și de cele mai multe ori este doar o chestiune de timp până când acestea iau drumul service-urilor autorizate.

Una dintre cele mai eficiente metode prin care ne putem salva telefoanele de la reparații costisitoare este husa. Deși pentru mulți dintre noi, husa este atât incomodă cât și vinovată de alterarea designului dispozitivelor mobile, este mai mult decât necesară, în special în cazul în care deținem dispozitive scumpe, gen iPhone 11 Pro, ale căror reparații pot costa mai mult de jumătate din valoarea produselor noi. Husa de protecție este cam singura capabilă să prevină acest dezastru.

Husa din piele naturală iCarer pentru iPhone 11 Pro

Dacă deții un telefon iPhone 11 Pro și ești în căutarea unei huse de calitate, în cele ce urmează vom discuta despre husele iCarer. În acest moment sunt unele dintre cele mai bune (calitative) huse de pe piață și își merită banii din plin, cu vârf și îndesat. Deși avem de-a face cu un brand mai puțin cunoscut, calitatea produsului se ridică la înălțimea așteptărilor. Cred că putem fi cu toții de acord asupra ideii că în ziua de azi, în foarte multe cazuri, când plătim un brand plătim doar o emblemă.

Avantajele huselor iCarer pentru iPhone 11 Pro. 5 motive să cumperi una pentru telefonul tău

  1. Husele iCarer din piele naturală pentru iPhone 11 Pro sunt lucrate manual

Aceste huse piele iPhone 11 Pro sunt de calitate superioară întrucât sunt lucrate manual. Pielea naturală combinată cu lucrătura manuală aduce în prim plan un nivel de calitate mult superior. Știm cu toții faptul că în ziua de azi, cine dorește calitate trebuie să stea departe de industrializare.

  1. Husele iCarer din piele naturală pentru iPhone 11 Pro au un design elegant

În al doilea rând, husele din piele iCarer au un design aparte, elegant. Acestea se potrivesc de minune persoanelor obișnuite cu un mod de viață mai stilat. Din moment ce sunt menite pentru iPhone 11 Pro, un dispozitiv foarte scump care are deja un design de top, automat acestea trebuie să corespundă și din punct de vedere al designului. Contururile sunt frumoase, curate, discutăm despre niște huse care nu fac de râs telefonul odată ce sunt aplicate pentru o mai bună protecție.

  1. Husele iCarer din piele naturală pentru iPhone 11 Pro sunt rezistente la uzură

Husele din piele, pe lângă faptul că sunt mai trainice, sunt și mai rezistente la uzură. Husele din plastic sau din sticlă se zgârie destul de ușor și suntem nevoiți să le schimbăm cam o dată la 6 luni. Curățarea husei din piele iCarer se poate face foarte simplu cu ajutorul produselor de curățat piele.

  1. Husele iCarer din piele naturală pentru iPhone 11 Pro NU atrag amprentele

Un alt mare avantaj al husei din piele iCarer pentru iPhone 11 Pro constă în faptul că, spre deosebire de husele din plastic, acestea nu devin magnet pentru amprente. Textura pielii naturale este foarte plăcută la atingere și din fericire, nu reține niciun fel de amprentă. Discutăm despre o husă de care se vor bucura foarte mult cei care au obiceiul să țină telefonul în mână foarte multe ore pe zi.

  1. Husele iCarer din piele naturală pentru iPhone 11 Pro NU afectează încărcarea wireless

iPhone 11 Pro este unul dintre cele mai moderne telefoane mobile existente pe piață în acest moment. Astfel, tehnologii de top precum încărcarea wireless sunt automat incluse. Mulți proprietari de telefoane mobile pe care doresc să le încarce wireless stau departe de husele din piele întrucât se zvonește că acest material ar afecta încărcarea. Total fals, husa din piele naturală iCarer pentru iPhone 11 Pro nu întrerupe și nu limitează în vreun fel încărcarea wireless.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să cumperi o husă iCarer pentru al tău iPhone 11 Pro. Dacă ții la trăinicia telefonului tău, dacă dorești o protecție de calitate care să te ferească de reparații costisitoare dar în același timp care să nu afecteze designul general al dispozitivului, husa iCarer este mai mult decât potrivită pentru tine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here