Home Tehnologie Netflix și YouTube – restricționate. Internetul se poate rupe în bucăți

Netflix și YouTube – restricționate. Internetul se poate rupe în bucăți

1022
0

Netflix și YouTube vor reduce calitatea transmisiilor în Europa pentru luna aprilie pentru a preveni pur și simplu ruperea în bucăți a internetului. Din pricina pandemiei de Coronavirus, foarte multă lume stă pe net aproape non stop, foarte multă lume dorește să afle ultimele informații legate de ce se întâmplă în jurul lor. Așadar, ambele companii au anunțat că vor exista limitări de calitate în următoarele 30 de zile.

„Estimăm că această măsură va reduce traficul Netflix în rețelele europene cu minim 25% în timp ce serviciul va continua să funcționeze la standarde decente” a afirmat un purtător de cuvânt Netflix. De asemenea, un purtător de cuvânt Google a menționat pentru YouTube „Vom continua să lucrăm cu Guvernele și cu operatorii de rețele pentru a minimiza stresul din sistem, fără ca serviciul nostru să fie prea mult afectat”.

Nu în ultimul rând, cele două companii, Netflix și Google, fac apel și la utilizatori, cărora le recomandă să nu mai urmărească clipurile Full HD, ci pe o rezoluție mai mică, astfel încât internetul să nu se rupă în două. Să nu uităm că de internet au mare nevoie copiii care se află în țările grav afectate de Coronavirus, aceștia trebuie să învețe de acasă. Conform statisticilor, Netflix și Google (YouTube) trag fiecare câte 12% din totalul traficului oferit clienților de către providerii de internet.

Previous articleChirurgia refractivă te ajută să reduci dependența de ochelari sau lentile – ai grijă de ochii tăi!
Next articleDe ce Rusia are așa puține cazuri de Coronavirus? Mai puține decât Luxembourg
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here