Home Diverse Chirurgia refractivă te ajută să reduci dependența de ochelari sau lentile –...

Chirurgia refractivă te ajută să reduci dependența de ochelari sau lentile – ai grijă de ochii tăi!

1090
0

În contextul actual, tot mai mulți tineri ajung să fie dependenți de ochelari, respectiv de lentile de contact. Desigur, aceasta nu este singura categorie de vârstă vizată. Multe dintre cazuri sunt datorate utilizării intensive a gadgeturilor, apropierea nerezonabilă de ecrane și folosirii ochelarilor nepurtați corespunzător.

Din dorința de a reda din funcția vederii, respectiv de a reduce din dependența de a purta ochelari sau lentile de contact, medicina vine cu inovații diverse. Un interes îl reprezintă astăzi chirurgia refractivă, intervenția care este promițătoare când vine vorba despre o astfel de dependență. Un astfel de serviciu este disponibil astăzi în cadrul clinicii Medoptic din Suceava, care dispune de personal instruit de producător în utilizarea echipamentului dedicat acestei intervenții: SCHWIND AMARIS 1050RS Limited Edition. Recomandarea specialiștilor este de a reduce pe cât posibil din riscul de a dezvolta afecțiuni ale ochilor însă atunci când se întâmplă ai grijă de ochii tăi. Iată de ce este chirurgia refractivă o soluție și în ce context poți beneficia de o astfel de intervenție.

Chirurgia refractivă, pentru reducerea dependenței de ochelari / lentile de contact

Scopul acestei intervenții este bine determinat. Cei mai mulți dintre cei care urmează o astfel de procedură rămân fără nevoia de a purta ochelarii. Desigur în anumite contexte, precum în caz de presbiopie, purtarea lor ajută la menținerea sănătății ochilor. Este o afecțiune cauzată de înaintarea în vârstă, presupunând purtarea de ochelari de aproape.

O astfel de intervenție este eficientă în cazurile de miopie, astigmatism și hipermetropie.

Dacă te interesează să citești informatii despre chirugie refractiva explicate detaliat, le găsești pe medoptic.ro. Tot aici poți citi și despre ce presupune îngrijirea post operatorie, precum și alte detalii relevante. Vei afla și cum decurge intervenția, la ce să te aștepți. Nu e nimic față de care să te îngrijorezi în orice caz. Totul se desfășoară într-un mediu steril, cu aparatură performantă. Vei fi pe mâna experților care au în spate training-uri de specialitate.

Sunt câteva situații în care este posibil să nu îți fie indicat să urmezi o astfel de intervenție chirurgicală. În orice caz, medicul specialist îți va prezenta situația în urma consultului pe care ți-l va face. Un astfel de tratament cu laser nu este o opțiune în cazul celor care au o patologie oculară cronică sau acută, a femeilor însărcinate sau care alăptează, a celor cu refracție instabilă în ultimul an, cu imunitate scăzută sau sub tratament cronic, cu boală cronică sau activă ce întârzie vindecarea, a celor cu boli cardiace, suferinzii de diabet zaharat necontrolat sau instabil. Le găsești pe toate menționate pe medoptic.ro, în secția de chirurgie refractivă.

Recomandarea medicilor experți este să ai grijă de ochii tăi și să iei măsurile necesare fără amânare pentru că agravarea afecțiunilor de care suferi poate fi fără tratament mai târziu. Alege să scapi de dependența de lentile de contact sau ochelari, prin chirurgia refractivă realizată de mâini dibace în cadrul clinicii Medoptic din Suceava. Poți face o programare online!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here