Home Diverse Te-ai trezit cu dosar penal? Bun venit în România! Găsește-ți un avocat...

Te-ai trezit cu dosar penal? Bun venit în România! Găsește-ți un avocat penal București serios

932
0
avocat penal București

România este o țară absolut nebună din punct de vedere juridic. Pe parte civilă părem a fi neam de Nemesiseanu și avem obiceiul să ne dăm în judecații unii pe ceilalți pentru orice nimic. Pe parte penală, este un fiasco total, curg procesele câștigate la CEDO de cetățenii condamnați la închisoare pe nedrept, de către statul român.

La câtă corupție este în jur, nu ar trebui să ne mirăm de faptul că instanțele de judecată sunt dubioase. Dacă ești nevinovat, cu dosar penal făcut pe nedrept și mai ai parte și de un avocat care nu prea știe meserie, viitorul libertății tale este unul incert. Este plină presa de oameni băgați la închisoare pe nedrept, unul dintre cele mai celebre este cazul Țundrea. Omul a stat 12 ani la închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o.

Cum poți evita o condamnare pe nedrept a unui sistem juridic îndoielnic?

Dacă te-ai trezit pe cap cu un dosar penal, mai ales pentru o faptă pe care nu ai comis-o, este în interesul tău direct să iei legătura cu cel mai bun avocat penal București. Altfel, ai toate șansele să fii următorul Țundrea. Știu că multă lume ar spune „N-are cum să se întâmple așa ceva, noi avem încredere în justiție”. Da, ai încredere până ești băgat degeaba la închisoare, atunci clar îți pierzi încrederea dar este deja prea târziu. Trebuie să acceptăm odată pentru totdeauna ideea că România este o țară coruptă până în măduva oaselor și că sunt șanse foarte mari să ni se întâmple multe lucruri ciudate pe care nu le-am fi crezut niciodată posibile. Este în interesul nostru direct să fim preventivi, să avem grijă de noi pe viitor mai ales dacă la orizont se întrevăd probleme de natură penală.

Care este cea mai mare greșeală pe care o fac cei care caută un avocat penal București?

Prima greșeală pe care o fac cei care se trezesc cu un dosar penal este să caute să scape de el cât mai ieftin. Încep să întrebe de un birou avocatură București mai ieftin, care să-i ajute în speța respectivă. Din păcate, mai ieftin în avocatură nu înseamnă mai bun, și cred că în orice sector nu se potrivește acest concept. Calitatea serviciilor juridice este direct proporțională cu banii pe care-i dai. Așa cum un Logan te ține 5 ani pentru 10.000 de euro, așa un Mercedes te ține 20 de ani pentru 50.000 de euro. Calitatea este întotdeauna costisitoare și trebuie înțeles faptul că nu este de joacă cu aceste dosare penale. Un avocat ieftin poate să fie neserios, sau la cum se face Dreptul pe meleagurile noastre, total incompetent. Ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când ești cu un picior în celulă este să ai parte de un avocat neserios, care nu vine la termene sau care nu se implică așa de mult cum ar trebui în proces.

Un avocat penal București de calitate, costă!

Astfel, ar fi foarte indicat să cauți un cabinet avocatură București prin intermediul căruia să iei contact cu performanța. Este în interesul tău direct să lucrezi cu cei mai buni, este în interesul tău direct să scapi de probleme cât mai repede, cât mai corect și cât mai bine. Dacă pentru tine contează mai mult banii, nu va fi bine.

Desigur, nu sfătuiesc lumea să arunce cu banii în stânga și în dreapta, doar să aibă în vedere faptul că atunci când vine vorba despre dosare penale, nu este momentul să se facă economie. Va fi nevoie de un avocat de calitate iar calitatea costă. Asta este viața în România, nu avem ce să facem. Atât timp cât dorim să rămânem pe aceste meleaguri trebuie să fim conștienți și de nedreptățile care ni se pot întâmpla, și să fim pregătiți să le înfruntăm, apelând întotdeauna la cel mai bun avocat penal din București.

Voi ce părere aveți despre acest subiect? Ați avut probleme penale în România? Pe nedrept sau pe bună dreptate? Sunt curios care este părerea voastră legată de sistemul juridic din România. Lăsați-mi răspunsul vostru în secțiunea de comentarii de mai jos. O să vă răspund personal și o să dezbatem împreună fiecare problemă în parte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here