Home Diverse Cum să câștigi la pariuri sportive online

Cum să câștigi la pariuri sportive online

843
0
pariuri sportive online

Există multe articole pe internet cu sfaturi despre cum poți să câștigi la pariuri sportive online. Din păcate, multora le lipsește esența. Majoritatea promit câștiguri fabuloase peste noapte ceea ce clar nu este posibil pentru că pariurile sportive nu trebuie privite ca pe un joc de noroc, mai ales dacă ai de gând să câștigi bani constant.

Înainte de a lua în calcul sfaturi generale de genul „Pune cotele cele mai mici, sunt cele mai sigure…” trebuie să iei în calcul câteva aspecte destul de serioase legate de acest conceput numit pariuri sportive online.

Cum să câștigi la pariuri sportive online

În primul rând, trebuie să-ți scoți din minte scopul de pricopseală. Nimeni nu s-a pricopsit cu adevărat din pariuri sportive online. Scopul tău este acela de a atrage un venit constant cu investiție cât mai mică. Dacă ai de gând să joci bilete cu scoruri de mii, zeci de mii de lei, cu câte 30 de evenimente, mai bine vezi-ți de treabă. Sunt șanse mai mari să câștigi la Loto 6/49 decât să prinzi 30 de meciuri pe un bilet la pariuri sportive online.

Cel mai bine este să joci meciurile nu neapărat cu cotele cele mai mici, dar despre care cunoști cele mai multe informații. Contează orice știre, legată de accidentări, legată de tensiunile din vestiar, legată de plata jucătorilor, legată de planurile pe termen lung ale echipei și așa mai departe. După ce te informezi despre echipa gazdă, treci și la echipa care joacă în deplasare. Biletul zilei fotbal trebuie să fie un bilet bine gândit.

Așadar, al doilea lucru pe care trebuie să-l faci atunci când vrei să câștigi la pariuri sportive online este să te informezi foarte bine legat de evenimentele pe care pariezi. Informația în ziua de azi este de departe cea mai puternică armă. Folosită corect, ea poate să aducă bani. În plus există și site-uri de specialitate în ziua de azi care au secțiuni de genul „pariul zilei”. Aceste ponturi te pot ajuta mai ales în zilele în care nu ai ce juca.

În al treilea rând, nu trebuie niciodată să joci mai mult decât îți permiți să pierzi. Cunoaștem cu toții oameni care nu au bani dat care se împrumută pentru a băga la pariuri sportive online. În acest mod, cu siguranță nu vei câștiga niciodată la pariuri pentru că oricât ai prinde din când în când, va trebui să dai drept datorie celor de la care te-ai împrumutat. Prea multă lume tratează aceste pariuri sportive online drept un joc de noroc și nu este chiar așa.

Ce înseamnă de fapt să câștigi la pariuri sportive online

Să câștigi la pariuri sportive online înseamnă să-ți faci conturi la case de pariuri online, să joci o sumă de bani timp de o lună iar la final să tragi linie și să fii pe plus. Dacă la final de lună ai mai mulți bani decât ai pierdut, înseamnă ai reușit să pui informația mai presus ca orice, înseamnă că ai înțeles că nu miza este importantă, nu câștigul zilnic este important, că nu s-a pricopsit nimeni din pariuri sportive dar că se pot aduce câștiguri suficient de stabile cât să se poată transforma această activitate într-o sursă lunară de venit. Atât timp cât se plătesc și taxele, va fi un salariu.

Cine NU ar trebui să joace la pariuri sportive online?

Pariurile sportive online nu sunt pentru toată lumea. În primul rând, nu sunt pentru minori. Cei sub 18 ani nu pot să-și facă un cont pe site-ul unei case de pariuri online. Bine, teoretic pot, dar practic, dacă vor să retragă banii o să li se ceară o copie după buletin. Și după cum prevede legea, minorii nu au voie la pariuri sportive online.

De asemenea, de pariurile sportive online ar trebui să stea departe și cei care nu vor să dea bani la stat. În cazul în care nu știați, casele de pariuri online trimit spre ANAF datele celor care au câștigat. Iar cei de la ANAF vor trimite somații spre câștigători să plătească impozitul de 10%. Cine nu este de acord cu aceste reguli, mai bine nu joacă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here