Home Diverse Implant de par prin tehnica Q-FUE – pasii pentru rezultate impecabile

Implant de par prin tehnica Q-FUE – pasii pentru rezultate impecabile

904
0
tehnica Q-FUE

Problemele scalpului care duc la pierderea completa sau partiala a parului sunt destul de frecvente si sunt deseori un motiv pentru care cei ce se confrunta cu ele sa se retraga treptat din viata sociala. Apar tot felul de frustrari vizavi de propria persoana, sunt sursa lipsei de incredere in sine, a deznadejdii. Din acest motiv procedurile vizand transplantul de par au beneficiat de atentia specialistilor care au dorit sa dezvolte metode permanente pentru afectiuni ca alopecia, de exemplu.

O varianta insemnat imbunatatita a tehnicii FUE este Q-FUE, disponibila in cadrul Clinicii Dr. Felix Hair Implant din Bucuresti. Parul este implantat cu ajutorul unor instrumente patentate, originale, pe baza unor tehnici si protocoale avansate. Prin pregatirile riguroase ale medicilor specialisti, podoaba capilara dobandeste o densitate maxima, ce ii contureaza un aspect natural.

Ce recomanda tehnica Q-FUE?

Preferintele celor ce se confrunta cu caderea parului pentru aceasta tehnica sunt bine motivate: este minim invaziva, nedureroasa, fara sangerari si cu recuperare imediata. Etapele de realizare ale acestuia sunt bine delimitate – consultatie, urmata de marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezie si extractie, apoi implantarea grefelor. Acestea sunt aplicate riguros manual de medici ultraspecializati.

3 pasi mari pentru un implant de par reusit!

1 – Totul incepe cu programarea unei consultatii de specialitate, efectuata gratuit in cadrul Clinicii Dr. Felix Hair Implant. Daca timpul este o problema ai posibilitatea de a trimite pe Whatsapp poze pentru a primi o estimare de costuri si timp de realizare a operatiei. Dupa discutia cu medicul specializat se va stabili strategia optima de tratament.

2 – deja discutam despre interventie. Se tunde zona occipitala de unde vor fi recoltate grafturile, fara a taia scalpul, cum se intampla in cazul procedeului Strip. Tehnica Q-FUE vine cu acest mare plus, caz in care refacerea e mult mai rapida, iar vindecarea fara cicatrici.

3 – acest pas vizeaza implantarea firelor in zonele depletate. Aici se pot aplica in unghiul dorit, comparativ cu alte procedee care nu ofera acest control sporit asupra directiei de implantare. Deci pot fi pozitionate asemenea parului natural, la un unghi dintre 10 – 45 grade, dupa caz.

Iata cum se desfasoara procedurile specifice unicii tehnici de implantare a parului care iti ofera posibilitatea de a redobandi aspectul total natural al podoabei capilare, chiar daca te-ai confruntat cu probleme de tipul alopeciei.

Intra pe site-ul drfelixhairimplant.ro pentru a afla mai multe despre aceasta tehnica si pentru a programa o consultatie.

Previous articleTesla a devenit cel mai valoros constructor auto din istoria SUA
Next articleDobânda de doar 35%…
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here