Cele mai bune mâncăruri

Cele mai bune mâncăruri din lume

45

George Bernard spunea cândva că nu există dragoste mai sinceră decât cea pentru mâncare. Dacă judecăm după numărul de feluri de mâncare, ne dăm seama că așa este. Dar care să fie oare cele mai gustoase, cele mai consumate, cele mai dorite pe întreaga planetă? Ei bine, am alcătuit un top cu cele mai interesante 10 feluri de mâncare ce pot fi catalogate cu brio drept „cele mai bune”.

Cele mai bune mâncăruri din lume

  1. Massaman curry – Thailanda – este considerat regele tuturor curry-urilor. Și poate regele tuturor mâncărurilor. Condimentat, cu cocos, dulce și foarte savuros. 2. Pizza Napoletană – Italia – o pizza mai mult decât gustoasă care poate fi diferențiată foarte clar de restul sortimentelor existente la nivel mondial. Se bazează pe sare de mare, făină de foarte bună calitate, se folosesc 3 sortimente de roșii proaspete. Se folosește ulei de măsline și busuioc.3. Ciocolata Mexicană – mayașii o beau, ciocolata era considerată o adevărată minune a lumii. Astăzi, ciocolata este considerată o delicatese și chiar tratament anti depresiv. Ciocolata mexicană este de departe cea mai gustoasă din lume la ora actuală, și cea mai scumpă. 4. Shshi, Japonia – japonezii s-au priceput întotdeauna la construit, orice. De la mașini la clădiri capabile să stea în picioare pe cutremure de 7 grade pe scara Rihter. Nu e de mirare că au făcut o artă din pește acești, japonezi. Puși pe o insulă, au reușit să se descurce ca puține popoare.


Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *