Home Diverse Ce este pedodontia si care sunt tratamentele pentru dintisorii de lapte?

Ce este pedodontia si care sunt tratamentele pentru dintisorii de lapte?

880
0
pedodontia

Pedodontia este o ramura a stomatologiei, adresata in mod direct copiilor. Ea cuprinde mai multe subramuri si anume profilaxia, tratamentul afectiunilor dintilor de lapte si a celor tineri, dar si procese de depistare a anomaliilor dento-maxilare.

Sa mergi cu copilul la stomatolog nu este o activitate usoara, mai ales cand celui mic nu ii sunt explicate lucrurile ce urmeaza sa se intample acolo. Dentalpremier.ro este o clinica stomatologica profesionala pe care ti-o recomand pentru momentele in care trebuie sa mergi cu cel mic la stomatolog. Medicii de acolo vor sti cum sa creeze o relatie bazata pe incredere cu cel mic, o relatie prin care acesta nu se va mai inspaimanta atunci cand aude de stomatolog.

Ce pune Dental Premier la dispozitie pentru copilul tau?

Mersul copilului constant la stomatolog este mai mult decat indicat, la fel ca si igiena individuala a dintilor, facuta acasa. Pentru ca dintisorii celui mic sa creasca normal si sa fie sanatosi este recomandat sa il duci pe copil la control la fiecare 6 luni.

Dental Premier iti pune la dispozitie o multime de tratamente pentru dintii de lapte si anume:

  • Periaje profesionale

Gingia copiilor este extrem de sensibila, asa ca periajul trebuie facut mereu atent. Dental Premier poate realiza un periaj dentar placut, cu paste de dinti cu fluor ce au un gust placut, dar si cu perii delicate, moi.

  • Fluorizari

Aceste procese sunt realizate cu lacuri speciale care se aplica pe dintisori.

  • Sigilari

Sigilarile inseamna aplicarea unor pseudo plombe, plombe foarte mici, in santurile dintre dintii unde apar cel mai des carii. Sa stii ca sigilarea reduce cu pana la 80% riscul aparitiei unor noi carii!

  • Tratamentul cariilor

Aceasta operatiune devine mult mai placuta pentru copii la Dental Premier. Cei mici pot sa aleaga culoarea plombei ce va fi aplicata. Totodata, acest tratament va fi perceput de cel mic ca o joaca, iar medicii stomatologi de acolo stiu cum sa faca cel mai bine acest lucru.

In cazul in care caria copilasului este mai mare si e nevoie de anestezie, aceasta nu va fi facuta oricum, ci prin intermediul unor geluri speciale. Acestea au diferite forme, de obicei de fructe si gusturi placute. Bineinteles, daca este nevoie si de anestezie prin injectie, medici stomatologi vor folosi doar seringi sub forma de diferite animalute, iar intregul proces va deveni o joaca.

Te invit sa accesezi dentalpremier.ro pentru a afla si mai multe lucruri despre ce presupune pedodontia, dar si importanta tratamentului dintilor de lapte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here