Home International Walmart își cere scuze pentru bluza cu Moș Crăciun și cocaină

Walmart își cere scuze pentru bluza cu Moș Crăciun și cocaină

1150
0

Walmart Canada își cere scuze pentru faptul că a pus la vânzare o bluză care aparent, făcea referire la droguri. Bluza în sine înfățișa pe Moș Crăciun în spatele unei mese, iar pe masă se aflau 3 linii albe care semănau cu liniile de cocaină. Sub imagine era sloganul „Let it snow”.

„Aceste bluze vândute de un comerciant 3rd party pe Walmart.ca nu reprezintă valorile Walmart și nu au ce căuta pe site-ul nostru” spun cei de la Walmart într-un update, luni. „Am retras produsul de la vânzare și ne cerem scuze pentru ofensele nedorite pe care le-am adus” continuă comunicatul.

În magazinul virtual al celor de la Walmart pot să vândă și alte companii, site-ul este un fel de Marketplace asemănător celui de la Emag. Nu este pentru prima dată când Walmart se confruntă cu asemenea probleme. În 2017 compania ș-a cerut din nou scuze pentru ofensele aduse de un partener.

Nici cei de la Amazon nu au scăpat de astfel de probleme, aceștia s-au trezit cu ditamai scandalul pe cap din pricina unor ornamente de Crăciun care făceau referire la lagărele de concentrare de la Auschwitz, scoase la vânzare evident de un partener. Evident, oamenii nu au cum să guste un asemenea produs. Peste 1 milion de persoane și-au pierdut viața în acel lagăr în timpul războiului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here