Home International Nestle anunță batoane KitKat de lux

Nestle anunță batoane KitKat de lux

782
0

Gigantul ciocolatei Nestle, a anunțat un „dulce” de lux, fabricat manual de cofetari în UK, pentru sezonul de Crăciun. Ciocolata compusă din 8 bare va permite consumatorilor să aleagă din 1500 de combinații de gusturi, iar pachetele vor fi personalizate.

Noul KitKat Chocolatory nu este chiar ieftin, fiecare baton va costa undeva la 17 dolari.

„Este cea mai mare veste pentru KitKat de la apriția produsului pe piață, adică de acum 20 de ani.” spune Rabia Khan, director KitKat Chocolatory pentru Nestlé UK & Ireland.

Nu este pentru prima dată când Nestle încearcă să schimbe gusturile consumatorilor sau trendurile.

La începutul acestui an, a fost lansat un nou KitKat cu cocos dar care nu conține nici măcar un gram de zahăr rafinat. Și anul trecut am văzut lansarea unui KitKat roz.

„Știm cât de mult adoră oamenii să experimenteze cu aromele, iar KitKat Chocolatory  oferă o nouă șansă unică tuturor amatorilor de senzații personalizate în materie de ciocolată” adaugă Khan. În UK, KitKat Chocolatory  va putea fi cumpărat în preajma Crăciunului din magazinele John LEwis.

Previous articleScandal în lumea modei – Gucci a avut o prezentare de modă nepotrivită
Next articleComedia vieții sălbatice
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here