Home Diverse Defineste design-ul contemporan al spatiului de birou cu solutii profesionale de la...

Defineste design-ul contemporan al spatiului de birou cu solutii profesionale de la Archicraft

801
0

Ultimele tendinte in materie de design interior, mai ales cand vine vorba despre spatiul de birou, sali de conferinte, medii office pot crea confuzie in randul celor care doresc sa reamenajeze. Mai ales cand nu exista deja un concept ce se doreste a fi aplicat, riscul de a crea discrepante intre diversele elemente din aceasta incapere este destul de mare.

Mai mult ca niciodata este imbratisata ideea de a amenaja un spatiu in design contemporan, de a sublinia confortul si stare de bine cu ajutorul unor piese de mobilier in linii minimaliste, elegante. Aspectul lemnos este cel care se pare ca reuseste sa redea cel mai bine astfel de calitati.

Din randul componentelor ce vor defini spatiul de birou masa este cea mai impunatoare, pe care deci trebuie sa pui un accent deosebit. Cand vine vorba despre mese de birou, ofertele propuse de specialisti sunt dintre cele mai variate. Un reper pentru tine poate fi Archicraft, o echipa de specialisti in arhitectura si design interior, de asemenea cu un portofoliu complex de piese de mobilier si elemente inedite de decor.

Spatiul de birou ideal, cu ajutorul produselor de la Archicraft

Preferintele pentru un stil contemporan al design-ului abordat sunt justificate: surprinde cel mai bine estetica si functionalitatea pieselor ce vor completa spatiul de birou.

Spre exemplu, daca vrei sa iti asiguri spatiul necesar in care sa iti desfasori activitatile la birou, respectiv sa conturezi un design contemporan cu note moderne si din cele specifice stilului industrial, masa de birou Scavullo este o recomandare pe care o vei indragi.

  • Despre acest model vei afla ca este definitia simplitatii, insa o simplitate care te va incanta de fiecare data cand intri pe usa spatiului de birou. Vine cu un model interesant, conturat prin linii bine definite, drepte. Poti sa o integrezi cu usurinta fie in design-ul contemporan pentru care te decizi, fie intr-unul modern, respectiv intr-un stil industrial. Desigur poti merge pe ideea celui contemporan cu usoare influente din celelalte doua. Indiferent de asta, masa de birou iti va completa cu succes spatiul.

Descopera si celelalte caracteristici ale piesei de mobilier ce poate deveni prin excelenta baza incaperii in care se cere conditii de lucru ireprosabile. Cu siguranta ca un factor care iti va induce starea de bine este culoarea specifica a mesei despre care aminteam mai sus. Maroul inchis al lemnului de stejar, ce alterneaza intr-un mix excelent cu bronzul pe care il reda cu succes finisajul de metal al ramei te va cuceri iremediabil. Poti vedea cum se prezinta masa de birou Scavullo in portofoliul Archicraft, pe site-ul specialistilor – archicraft.ro.

Alte optiuni pe care ti le propun expertii sunt birourile cu posibilitatea de a fi reglate electric, un concept inedit si interesant de altfel, care sigur iti va starni curiozitate. Gasesti la ei si masa de sedinte, de asemenea cu reglaj electric, scaune de birou, etc. Acceseaza site-ul archicraft.ro si afla care sunt modelele dintre care poti alege, astfel ca definirea stilului contemporan a spatiului de birou sa fie simpla si usor de realizat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here