Cum sunt antrenați cățeii de serviciu

108

Când actorii din producția canadiană “Billy Elliot: The Musical” au făcut ultima plecăciune la un show recent, audiența nu a scos niciun sunet. Nici măcar un „HAM!”. Un public politicos format din viitori câini  de serviciu a asistat în luna august la festivalul Stratford din Ontario, ca parte a antrenamentelor.

Evenimentul face parte din programa de antrenament care durează 2 ani pentru câinii din cadrul  K-9 Country Inn Working Service Dogs.

Acești câini trebuie să învețe cum să se comporte în zonele aglomerate, la spectacole sau la metrou , trebuie să se obișnuiască cu diverse zgomote și lumini din societate.

La teatru, câinii trebuie să stea cuminți sub scaune sau să stea la picioarele proprietarilor până la final.  În timpul acestui spectacol, câinii au stat cuminți și liniștiți, cu toate că pe vreo câțiva i-a doborât curiozitatea și ai ridicat capetele spre scenă.

O altă echipă de căței de serviciu va veni la teatru în luna octombrie pentru o altă performanță relaxantă și, de ce nu, poate puțin teatru magic.Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *