Home Diverse Salonul de nunta „Tokyo” The Best Ballroom Bucuresti recreeaza romantismul si minimalismul...

Salonul de nunta „Tokyo” The Best Ballroom Bucuresti recreeaza romantismul si minimalismul japonez

1265
0
Ballroom Bucuresti

Imagineaza-ti ca esti inconjurata de pereti imbracati in matase decorata cu sakura, gingasa floare de cires, ca pasesti pe mocheta eleganta cu motive florale si iti ridici privirea in sus, admirand candelabrele geometrice care pun in valoare culorile pastelate si calde ale salonului. Barele de cristal si oglinzile incastrate in peretii salii reflecta stralucirea luminii calde, cat si imaginea invitatilor. Preparatele culinare par a fi desprinse din reviste si iti lasa gura apa, iar jazzul clasic completeaza perfect atmosfera rafinata.

Exista multe locuri unde iti poti organiza nunta, insa din secunda in care intri in salonul de nunta „Tokyo” esti marcat de romantismul, frumusetea gingasa, eleganta si rafinamentul designului si decoratiunilor.

Florile de cires sakura simbolizeaza efemeritatea, frumusetea, dragostea si afectiunea.  Credinta buddhista asemuie vremelnicia si frumusetea vietii cu cele ale florilor de cires sakura. Astfel ca viata si evenimentele importante trebuie sarbatorite, deoarece acestea par a trece atat de repede. In cultura japoneza, cu ocazia nuntilor se prepara un ceai special din flori de cires conservate in sare, obicei avand menirea de a asigura fericirea viitorului cuplu. Cunoscand aceste semnificatii, organizatorii si-au dorit ca acest salon de nunta sa poarte noroc mirilor, pentru a fi fericiti pana la adanci batraneti. Cu siguranta, acest salon de nunta deosebit va va crea amintiri pentru o viata. Peste zeci de ani, va veti uita cu placere la fotografiile de la petrecerea de nunta si veti reafirma ca a fost alegerea cea mai buna.

Salonul de nunta The Best Ballroom Bucuresti este un spatiu plin de farmec care va poate oferi momente memorabile alaturi de prieteni apropiati si familie. Oaspetii vor vorbi mult timp dupa nunta despre cat de elegant era locul si cat de buna era mancarea!

The Best Ballroom Bucuresti a creat o viziune unica pentru fiecare din cele sase saloane de nunta ale complexului, pentru a oferi o gama larga de concepte si tematici mirilor si invitatilor acestora. S-au inspirat din farmecul si personalitatea unica a sase orase diferite din lume pentru a aduce in Bucuresti un vibe unic, modern, rafinat, care sa te rupa din realitatea zilnica si sa te introduca intr-o lume de poveste.

Pe langa avantajul de a detine bucatarie proprie, unde realizeaza meniuri la rang de arta culinara, complexul de saloane de nunta The Best Ballroom Bucuresti va ofera si: parcare proprie pazita, loc de joaca pentru copii, zona exterioara amenajata pentru fumatori, camera miresei, lobby pentru primirea invitatilor, spatiu pentru oficierea casatoriilor.

Programeaza o vizionare chiar acum la sediul The Best Ballroom de pe Bulevardul Basarabiei nr. 256, intrarea poarta Faur 1, Sector 3, Bucuresti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here