Home Diverse Ghid gratuit VINCA : Blatul de bucatarie – de la alegere pana...

Ghid gratuit VINCA : Blatul de bucatarie – de la alegere pana la montaj si intretinere

865
0

Blatul de lucru pentru mobila din bucatarie, la dimensiuni standard, costa in jur de 400-500 ron, fie ca este din PAL laminat, fie ca este din lemn sau din granit. Insa, doar granitul iti asigura o durata de viata de pana la 50 de ani.

Granitul este cel mai durabil material natural din lume. Este foarte rezistent la uzura, nu se pateaza si rezista foarte bine la factorii chimici si termici, fiind o alegere perfecta pentru blaturile de bucatarie.

La contactul frecvent cu umezeala, lichide, cu vase de bucatarie incinse, cu accesoriile de bucatarie ascutite, un blat din lemn se va umfla, zgaria, pata, decoji. Granitul, insa, odata impermeabilizat, cu un tratament special, va rezista de la 15 pana la 50 de ani. In plus, frumusetea granitului, disponibil intr-o varietate de culori, create de natura, va schimba aspectul bucatariei.

Prin urmare, nu exista nicio indoiala ca granitul este materialul ideal pentru blatul de bucatarie. Insa, desi are un pret accesibil, masuratorile si montajul pot creste semnificativ pretul proiectului.  Asta pentru ca, adesea, se apeleaza la meseriasi pe care trebuie sa ii platesti, desi toate aceste etape sunt usor de realizat.

Am observat ca nu exista destule informatii pe piata privind alegerea materialului, decupajelor, finisajelor blatului de bucatarie din granit, si nici privind realizarea corecta si rapida a masuratorilor si a montajului blatului din granit. Prin urmare, am hotarat sa oferim toate aceste informatii intr-un mini-curs in format pdf care sintetizeaza toate aceste etape. Il vei primi gratuit prin e-mail si te poti apuca de treaba.

Cu informatiile si sfaturile echipei VINCA vei putea economisi minim 1200 lei la final de proiect, deoarece vei putea realiza rapid masuratorile si montajul singur(a), nemaifiind nevoie sa platesti meseriasi pentru aceste etape si vei investi in cel mai rezistent material existent pe piata – granitul.

Daca vrei sa economisesti minim 1200 lei la final de proiect si sa ai un blat de bucatarie care rezista pana la 50 ani, la pretul unuia care te tine doar 5 ani, descarca gratuit ghidul pdf VINCA accesand http://blaturi-vinca.ro/wp/minicurs/

VINCA se numara printre cei mai mari importatori, distribuitori si prelucratori de piatra naturala, marmura si granit din Romania si nr. 1 din zona Moldovei!

Cei 26 de ani de activitate VINCA se datoreaza pe de o parte produselor de inalta calitate, iar pe de alta parte experientei si profesionalismului echipei noastre.

Descopera gama de produse din granit, accesand pagina https://www.vinca.ro/granit

Comanda online sau vino in depozitele si showroom-urile VINCA! Livram oriunde in Romania produse gata prelucrate si finisate din granit si realizam la comanda blaturi, glafuri, trepte si placaje din granit persoanalizate conform dorintelor si nevoilor tale. Pentru a te ajuta sa iei o decizie in privinta modelului potrivit de granit, iti punem la dispozitie 5 mostre gratuit si iti oferim consultanta gratuita pe tot parcursul proiectului.

Consulta portofoliul VINCA pentru a te convinge de calitatea produselor si lucrarilor noastre si pentru a te inspira pentru proiectul tau de amenajare: https://www.vinca.ro/articole/portofoliu.html

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here