Home Diverse Serviciile de foraje puturi de la Eco Drill Foraje- avantajele fiecarui tip...

Serviciile de foraje puturi de la Eco Drill Foraje- avantajele fiecarui tip de foraj in parte

702
0
foraje puturi

Daca esti in cautarea unei echipe profesioniste pentru executia forajelor, ai ajuns unde trebuie. O locuinta are nevoie de asemenea servicii pentru a functiona optim. Nu trebuie sa te limitezi la servicii improvizate, ai nevoie de o firma ce iti ofera un timp de executie mic si o calitate si durata de viata mult mai mare.

Recomandarea mea pentru tine este Eco Drill Foraje. Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, personal calificat si utilaje performante, acesta iti garanteaza calitatea, profesionalismul si seriozitatea in executia celor mai bune lucrari pentru tine. Trebuie sa mai stii si ca materialele pe care acestia le folosesc sunt confrm standardelor europene – nu dauneaza mediului si nu il polueaza.

Echipa executa foraje puturi dar si alte servicii precum:

  • Pompe de caldura
  • Prelevare sol
  • Consolidari
  • Prospectiuni
  • Micropiloti

Cele doua modalitati de obtinere a apei prin foraj folosite de Eco Drill Foraje

Pentru inceput, tin sa iti reamintesc ca puturile de apa sunt de doua tipuri:

  • Puturi de mica adancime
  • Puturi de mare adancime

Prin prima metoda poti sa iti spun ca apa se obtine extrem de usor. Dar are un dezavantaj – impuritatile pot ajuge usor in lichid si exista un risc mare de contaminare a acestuia.

In schimb, puturile de mare adancime, neavand impuritati organice nu prezinta riscul de contaminare.

Dupa cum am mentionat in sub titlu, Eco Drill Foraje s-a specializat pe doua modalitati complexe de obtinere a apei prin foraj – forajul rotativ cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund.

Ce presupun cele doua metode?

Voi incepe cu forajul rotativ cu circulatie de fluid. Acesta este utilizat cu precadere pentru solurile moi si medii – argile, nisipuri, pietris etc. Este un sistem util si des folosit in executia de foraje pe teritoriul Romanei. In acest sistem se foloseste un noroi bentonitic pentru a stabiliza gaura si pentru a elimina detrisul din foraj. Are insa un dezavantaj – nu poate determina adancimea acviferelor decat dupa ce se executa caroiajul electric.

Cealalta metoda, forajul uscat cu ciocan de fund, este foarte utila in solurile dure si semi-dure – roci, marmura, calcar, granit si asa mai departe. Acesta este un sistem mai nou pe piata din Romania. Acesta permite ca in orice moment in care se efecuta porocesul de foraj, sa se observe lotologia solului, adancimea si debitul stratelor acvifere – lucru imbucurator in contextul cunoasterii compozitiei straturilor. Un alt mare avantaj este acela ca inainteaza foarte repede in solurile dure: 20 – 30 ml/ora.

Daca ai nevoie de si mai multe detalii, poti accesa oricand www.ecodrillforaje.ro sau poti vizita direct sediu acestora stiuat pe strada Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, jud. Bacau. Alege servicii profesioniste ce au raportul calitate-pret optim de la Eco Drill Foraje.

Ofera locuintei tale serviciile complete de care are nevoie. Echipa iti va oferi suport dar si cele mai bune sfaturi pe tot parcursul colaborarii.

 

 

 

Previous articleCare sunt avantajele gardurilor electrice?
Next articleFranky Zapata a zburat cu un hoverboard din Franța în UK
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here