Home Diverse Este liposucția o metodă eficientă pentru a scăpa de grăsime?

Este liposucția o metodă eficientă pentru a scăpa de grăsime?

702
0

Există multe zvonuri legate de liposucție și, evident, nu toate sunt adevărate. Românii au obiceiul să vorbească mult dar puțin adevărat așa că în cele ce urmează vom răspunde la o întrebare fundamentală legată de această operație de remodelare corporală: merită sau nu?

Ei bine, aici ar fi de discutat câteva aspecte. Pentru a putea beneficia de operația de liposucție, în primul rând trebuie să ai o greutate stabilă. Apoi, elasticitatea pielii trebuie să fie una destul de bună. Rezultatele cele mai bune se văd dacă sunt îndeplinite cele două condiții.

De asemenea, încă un lucru important de știut pentru doamnele care se gândesc să apeleze la operația de liposucție este faptul că pentru o intervenție de succes, este necesar ca în zona unde se intervine să nu existe celulită. Zonele afectate de celulită sunt altă poveste.

Nu în ultimul rând, doamnele care apelează la astfel de intervenție trebuie să fie destul de realiste, liposucția este o intervenție pur estetică, nu o metodă de a scăpa în totalitate de grăsime. De fapt, cantitatea de grăsime eliminată prin liposucție este una destul de mică.

Dacă există probleme mari cu greutatea, liposucția nu este metoda potrivită de a lupta împotriva acestei probleme. Discutăm despre o operație estetică, nu de una care să corecteze o problemă apărută în ani de zile de neglijență. Dacă se dorește eliminarea grăsimii în masă trebuie apelat la un nutriționist în cazul în care nu se poate schimba regimul alimentar apoi trebuie făcută foarte multă mișcare. Nu există eliminarea grăsimii fără efort fizic. Acest lucru nu este posibil decât prin foarte multă muncă, în niciun caz prin liposucție.

Liposucția rămâne arma doamnelor și domnișoarelor  care nu au probleme foarte mari cu greutatea, care însă doresc să arate mult mai bine pentru sezonul de vară ori pentru anumite evenimente. Stratul de grăsime eliminat evident se va depune înapoi dacă nu se muncește în acest sens. Voi ce părere aveți despre acestă liposucție? Ați apela la medici precum DrPanturu.ro doar pentru a arăta un pic mai bine sau ați avea răbdare să adoptați un regim alimentar și să faceți foarte multă mișcare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here