Home Diverse 4 avantaje ale unei prese manuale

4 avantaje ale unei prese manuale

845
0
prese manuale

Presele manuale sunt printre noi de ceva vreme și merită să le prezentăm avantajele la scară ceva mai largă. Ar fi multe de spus dar în cele ce urmează ne vom axa pe cele mai importante atribute, pe cele mai importante motive pentru care un proprietar de magazin, de cafenea, de bar, ar trebui să aibă în incintă și o presă manuală, simplă, pe care să o opereze angajații. Haideți să vedem așadar cele mai importante 4 avantaje ale unei prese manuale.

4 avantaje ale unei prese manuale

  1. Te ajută să scapi de ambalajele voluminoase – este valabil pentru cartoane, pungi din plastic, plastice PET, doze din aluminiu și așa mai departe. Un magazin de exemplu ar avea nevoie de încă 50 de metri pătrați pentru a depozita ambalajele de marfă care trebuie aruncate la gunoi. Aceste prese manuale reușesc să compacteze deșeurile și să facă foarte multă economie de spațiu.
  2. Te ajută să reciclezi selectiv. Cartoanele la cartoane, în baloți frumos, plasticul cu plasticul la fel, dozele de aluminu de asemenea. Cu toții ne dorim o țară ca afară însă dacă ne-o dorim cu adevărat trebuie să ținem cont și de obiceiurile străinilor pe parte de reciclare, nu e ok să ne dorim dar standardul lor de viață. În străinătate, reciclarea selectivă se întâmplă de foarte mulți ani, atât la nivel de entitate comercială cât și la nivel rezidențial.
  3. Poți să faci niște bani frumoși. Deși pare o activitate din care nu se poate scoate profit, nu este chiar așa. La final de lună, dacă se reciclează selectiv ambalajul adică sticlă la sticlă, aluminiu la aluminiu, plastic PET la plastic PET și carton la carton, se adună o cantitate impresionantă din fiecare. Fiind selectate, acestea pot fi valorificate la centrele de colectare. Și iată cum se poate recupera investiția cu presa, și se fac și bani pe viitor. Nu mulți dar suficienți.
  4. Presa poate fi operată de angajați fără riscuri. Fiind manuală, nu e nevoie de autorizații ISCIR sau chestii de genul. Oamenii nu au cum să se rănească ori să aibă parte de accidente de muncă. Nu ești nevoit nici să angajezi personal calificat sau special pentru reciclare. Această presă poate fi cumpărată de la furnizori precum AweCompactors și va fi livrată într-un timp destul de scurt prin curier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here