Home Diverse Contează banii atunci când vine vorba despre fotografia de nuntă?

Contează banii atunci când vine vorba despre fotografia de nuntă?

914
0

Banul – unitate perfectă de control pentru o societate care se poate îndrepta într-o clipită spre haos. Pe măsură ce avansăm din punct de vedere tehnologic, banii devin din ce în ce mai importanți pentru noi toți, întrucât reușesc să ne aducă în prim plan o viață mai liniștită, mai fericită, mai lipsită de griji și de neajunsuri. Cu toții ne dorim așadar cât mai mulți bani, și încercăm pe cât posibil să cheltuim cât mai puțin de fiecare dată când suntem nevoiți să o facem dar este oare un lucru bun? Este oare un lucru benefic faptul că încercăm să plătim mereu cât mai puțini bani pentru anumite produse/servicii?

Ei bine, nu… În momentul în care încercăm să plătim cât mai puțin pentru un anumit obiect sau serviciu, suntem în pericol de a primi calitate mai slabă. Cam așa funcționează societatea, există totuși un echilibru. În realitate, e bine să fii ponderat ca om dar nu zgârcit fără rost. Nu luăm cu noi pe lumea cealaltă nici banii din bancă, nici mașinile, nici casele, așa că ar trebui să fim un pic mai atenți atunci când avem obiceiul să strângem bani, să nu cădem în cealaltă extremă care ne îndepărtează de oameni.

Unul dintre momentele în care NU ar trebui sub nicio formă să facem economie este nunta. Am observat faptul că în ultimii ani, oamenii nu numai că au început să facă rabat la calitate în ceea ce privește organizarea, dar au reușit să transforme întreg evenimentul într-un fel de business, al cărui scop direct este acela de a face bani. Sunt mulți oameni care au de gând să-și cumpere case cu banii de dar de la nuntă. Din punctul meu de vedere, este o atitudine bună până la punctul în care se face rabat la calitate.

Ce înseamnă rabat la calitatea nunții? Păi discutăm despre un restaurant mai la dos, mai mic decât necesar, despre un meniu sărăcăcios dar scump, despre o formație mai ieftină dar care nu are un repertoriu pe gustul invitaților, despre un fotograf nuntă ieftin dar care nu transmite nimic prin cadrele pe care le surprinde în timpul evenimentului, și așa mai departe. Dintre toate, cel mai grav este faptul că nu se pune prețul pe amintiri. Un fotograf nuntă precum Gabriel Rusu (GR-fotografie.ro), profesionist în adevăratul sens al cuvântului, trebuie adus la eveniment ca să surprindă emoția celor care au decis să-și unească destinele.

Dacă nici pe amintiri nu se mai pune preț, este destul de grav. Acele imagini pe care mirii le vor privi peste ani și ani, poate cu nepoții pe genunchi, merită toți banii. Tocmirea unui fotograf nuntă serios, capabil să aducă niște fotografii de calitate și pline de emoție în prim plan nu ar trebui să fie o opțiune pentru nimeni. Ne îndreptăm încet dar sigur către o societate evoluată dar din care, din păcate, lipsesc emoția, calitatea și sentimentul. Banii NU CONTEAZĂ atunci când vine vorba despre fotografia de nuntă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here