Home Tehnologie Cum arată campusul Huawei

Cum arată campusul Huawei

964
0
Huawei

Compania chinezească Huawei este de departe unul dintre giganții industriei Tech. De-a lungul timpului a reușit să devină cel mai mare producător de echipamente pentru telecomunicații, lider în fabricarea de dispozitive compatibile cu rețeaua 5G. Huawei a depășit Apple anul trecut și a ajuns pe locul 2 în lume în ceea ce privește vânzarea de telefoane mobile.

Timp de ani buni, Washington a avut suspiciuni legate de faptul că Huawei spionează alte state prin intermediul dispozitivelor sale. Săptămâna trecută, Trump a pus această companie pe lista neagră și astfel Huawei nu a mai putut primi componente din SUA fără o licență specială.

Huawei are în acest moment 180.000 de angajați la nivel mondial iar peste o treime dintre aceștia lucrează în campusul Dongguan din apropierea Shenzhen. Imagini din acest campus am pus mai jos, ca să vă faceți o idee despre amplitudinea business-ului Huawei.

Previous articleO navetă NASA a zărit locul unde s-a prăbușit sonda Beresheet
Next articleMalaria a fost eradicată din Algeria și Argentina
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here