Home Diverse Vrei să deschizi un business la Cluj? Iată care sunt avantajele

Vrei să deschizi un business la Cluj? Iată care sunt avantajele

354
0
Cluj

Clujul devine un oraș din ce în ce mai prosper iar acest aspect reiese din prețurile imobiliarelor, din modul galopant în care se construiește în acea zonă.

Adevărul este că cei care au fost măcar o dată la Cluj au observat probabil că acolo viața are alte standarde, se trăiește ca-n vest.

Dacă te gândești să pui bazele unui business la Cluj, bine faci. Există foarte multe avantaje pentru o asemenea alegere, avantaje pe care le vom discuta în cele ce urmează.

Vrei să deschizi un business la Cluj? Iată care sunt avantajele

  1. Zona este mult mai civilizată din punct de vedere business, mai ales dacă discutăm despre sfera IT. De-a lungul timpului, cel puțin în ultimii 10 ani, Clujul a devenit gazdă pentru foarte multe companii IT care au prosperat și care nu și-au mutat sediul în București. Poți avea în Cluj foarte mulți parteneri de încredere iar acest lucru te va ajuta foarte mult să te dezvolți. Multă lume mizează pe București atunci când pun bazele unui business dar din păcate, Capitala este un adevărat haos.
  2. Chiriile sunt relativ simplu de găsit și la prețuri destul de bune. Există spații comerciale Cluj în zone foarte bune, care pot fi închiriate de către cei care dezvoltă un business ce necesită un sediu la stradă, care se bazează pe vad comercial, pe clientul care intră din stradă.
  3. Apropierea de Vestul Europei poate să fie un aspect foarte important dacă este vorba despre un business în transporturi. Sunt puțin peste 100 de kilometri până la vama Borș din apropiere de Oradea. Nu are rost să mai facem o comparație cu Bucureștiul. Un sediu la București înseamnă mai mult ca sigur 2 zile în plus la un drum de străinătate, dus-întors. Orașele care sunt mai apropiate de Vestul Europei nu doar s-au dezvoltat mai mult față de restul  României dar oferă și condiții mult mai bune pentru orice fel de business.

Acestea sunt cele mai importante 3 avantaje pentru care ar trebui să alegeți Clujul în care vă bate gândul să puneți bazele unui business în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here