Home Lifestyle Cele mai frumoase locuri din Austria

Cele mai frumoase locuri din Austria

1248
0
Austria

Poziționată în centrul Europei, mica Austrie în care te poți descurca de minune dacă știi un pic de germană reprezintă o destinație turistică de top pentru 2019. Haideți să trecem în revistă câteva orașe interesante din această țară pe care trebuie să le vizitați dacă ajungeți prin regiune.

Cele mai frumoase locuri din Austria

Viena – orașul perfect pentru cei care adoră istoria dar și muzica. A câștigat în 2018 premiul Economist Intelligence Unit’s 2018  din pricina artei, a caselor de operă și a palatelor. Aici avem Palatul Belvedere, compus din 2 palaturi clădite în stil baroc. Aici se află cea mai mare colecție de tablouri Gustav Klimt.

Gratz – iese în evidență prin intermediul acoperișurilor roșii, castelelor amplasate pe dealuri și a promenadelor foarte frumoase. Spectaculosul muzeu Kunsthaus Graz prezintă artă cosmopolită iar bazele lui au fost puse în 2003 când orașul a devenit Capitala Europeană a Culturii.

Salzburg – dacă ați văzut filmul „Sunetul Muzicii”, cu siguranță o să ajungeți la Salzburg în cazul în care v-a plăcut. Acest musical ce a câștigat până și Oscarul, a adus orașul în văzul lumii, drept unul dintre cele mai frumoase din lume. Multe locații apărute în filmul din 1965 au rămas la fel, neschimbate.

Previous articleVrei să deschizi un business la Cluj? Iată care sunt avantajele
Next articleCele mai frumoase cascade din India
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here