Home Lifestyle Friptura de 1200 de dolari

Friptura de 1200 de dolari

1245
0
Friptura

La MB Steak, în interiorul Hard Rock Hotel and Casino se vinde o friptură de 1200 de dolari, ca-n Las Vegas. Alături de mega friptura de vită, la masă mai sunt aduse 6 feluri care conțin de la homari și crabi până la trufe. Maestrul bucătar care se ocupă de acest ospăț se numește Patrick Munster și ne spune că acesta este comandat de către clienți cam de două ori pe săptămână. De asemenea, meniul trebuie să fie rezervat cu o săptămână înainte întrucât carnea este comandată tocmai din Nebraska. Meniul este suficient pentru 12 persoane dar poate fi consumat și de 8 gurmanzi.

MB Steak aparține fraților Morton, respectiv lui David Morton și lui Michael Morton, și este membru al Morton Group. Restaurantul se intitulează drept unul de lux așa că și prețurile sunt pe măsură.

Previous articleGripa ar putea ucide o treime din porcii din China
Next articleVrei să deschizi un business la Cluj? Iată care sunt avantajele
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here