Home International Neoanele din Tokyo prin ochii unui designer de jocuri video

Neoanele din Tokyo prin ochii unui designer de jocuri video

570
0
Tokyo

Siluete fantomatice cu umbrele deschise, plimbându-se pe străzile din Tokyo într-o noapte ploioasă. Un bar solitar strălucește în întuneric în culori stridente precum violet și turcoaz. Aceste fotografii cibernetice care ne amintesc de  “Blade Runner” al lui Ridley Scott, sunt munca fotografului britanic și a designerului de jocuri video Liam Wong. Acesta a petrecut ultimii 3 ani capturând luminile nocturne din Tokyo. Acum, fotografiile sale uluitoare urmează să fie publicate în albumul “TO:KY:OO”, album care a apărut prin intermediul unui proiect de tip crowdfunding în urma căruia s-au strâns 140.000 de lire.

Wong este și cel mai tânăr director al companiei de jocuri Ubisoft și a ajutat activ la crearea de jocuri precum FarCry pentru care a achiziționat franciză. Sperând să aducă în fotografie niște ochi obișnuiți să vadă doar jocuri video, Wong și-a cumpărat prima cameră video în 2015, după o vizită la Tokyo. Trecutul legat de calculatoare al acestui fotograf reflectă abordarea sa fotografică. Folosind softuri precum Photoshop sau After Effects, Wang se joacă cu saturația imaginilor pozate pentru a produce un look cinematic, inspirat de personaje precum Syd Mead, designerul vizionar din spatele „Blade Runner” și Hideo Kojima, creatorul jocurilor „Snatcher sau „Metal Gear Solid”

Previous articleA început sezonul nunților. Ce rochii se poartă în sezonul 2019
Next articleCum alegem câinele de rasă
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here