Home Lifestyle 4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi

4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi

1145
0
orașe africane

Civilizația s-a dezvoltat peste tot pe suprafața planetei, chiar și în Africa, o bucată de continent considerată primitivă de mulți dintre noi. Ei bine, dacă o să ajungeți vreodată prin Africa veți fi destul de surprinși, mai ales de orașele acelei regiuni care pot fi acuzate de orice, numai de faptul că nu au evoluat , nu. Există turism pentru Africa, există conceptul numit Safari, dar există și orașe frumoase pe acest continent care merită vizitate. Haideți să vedem și noi 4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi.

4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi

  1. Addis Ababa, Ethiopia – Ethiopia este una dintre cele 2 țări africane ce n-au fost niciodată colonizate, deține cel mai vechi calendar din lume care este cu 7 ani și 3 luni în urma celui normal.
  2. Lusaka, Zambia – în Zambia se poate vedea Cascada Victoria. De asemenea, Zambia este țara cu cea mai rapidă creștere economică din lume la ora actuală.
  3. Abidjan, Côte d’Ivoire – Coasta de Fildeși este cel mai mare producător de cacao din lume  dar și unul dintre cei mai mari producători de cafea. În istorie a fost punct de comerț pentru fildeș.
  4. Dakar, Senegal – Senegalul este o țară africană cunoscută pentru stabilitatea politică, pentru faptul că este cel mai mare exportator și producător de alune din lume dar și pentru colonia franceză St. Louis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here