Home Lifestyle 4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi

4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi

1014
0
orașe africane

Civilizația s-a dezvoltat peste tot pe suprafața planetei, chiar și în Africa, o bucată de continent considerată primitivă de mulți dintre noi. Ei bine, dacă o să ajungeți vreodată prin Africa veți fi destul de surprinși, mai ales de orașele acelei regiuni care pot fi acuzate de orice, numai de faptul că nu au evoluat , nu. Există turism pentru Africa, există conceptul numit Safari, dar există și orașe frumoase pe acest continent care merită vizitate. Haideți să vedem și noi 4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi.

4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi

  1. Addis Ababa, Ethiopia – Ethiopia este una dintre cele 2 țări africane ce n-au fost niciodată colonizate, deține cel mai vechi calendar din lume care este cu 7 ani și 3 luni în urma celui normal.
  2. Lusaka, Zambia – în Zambia se poate vedea Cascada Victoria. De asemenea, Zambia este țara cu cea mai rapidă creștere economică din lume la ora actuală.
  3. Abidjan, Côte d’Ivoire – Coasta de Fildeși este cel mai mare producător de cacao din lume  dar și unul dintre cei mai mari producători de cafea. În istorie a fost punct de comerț pentru fildeș.
  4. Dakar, Senegal – Senegalul este o țară africană cunoscută pentru stabilitatea politică, pentru faptul că este cel mai mare exportator și producător de alune din lume dar și pentru colonia franceză St. Louis.
Previous articlePrimul smartphone Samsung compatibil 5G este disponibil clienților Verizon
Next articleA început sezonul nunților. Ce rochii se poartă în sezonul 2019
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here