Home Tehnologie Primul smartphone Samsung compatibil 5G este disponibil clienților Verizon

Primul smartphone Samsung compatibil 5G este disponibil clienților Verizon

676
0
Samsung

Primul telefon 5G al celor de la Samsung a ajuns pe piață, în Statele Unite. Este vorba despre dispozitivul Samsung Galaxy S10 5G, care costă 1300 de dolari și care poate fi folosit în rețeaua Verizon în Chicago și Minneapolis. În momentul în care clienții părăsesc cele două orașe, vor beneficia de rețea 4G, LTE de la Verizon.

Pe finele anului acest telefon va putea fi cumpărat și pe alte rețele 5G precum Sprint sau AT&T și va putea fi folosit și în alte orașe. 5G reprezintă ultima găselniță în materie de comunicații și presupune video streaming mult mai calitativ și avansuri tehnologice uriașe care vor pune umărul destul de serios la dezvoltarea autoturismelor autonome.

Totuși, această rețea 5G este deocamdată destul de limitată, însă faptul că există telefoane mobile care o pot folosi acum este un mare pas înainte. Samsung Galaxy S10 5G este un dispozitiv de ultimă generație  cu un display de 6,7 inci, 6 camere inclusiv 2 pe față care pot pune în valoare realitatea augmentată și este disponibil în versiuni de 256 sau 512 GB de memorie internă.

Previous articleEvaluarea proprietăților imobiliare – procedură cheie în obținerea unui împrumut important
Next article4 țări și 4 orașe africane pe care trebuie să le vezi
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here