Home Diverse Cum alegem clinica stomatologică în București?

Cum alegem clinica stomatologică în București?

658
0

Alegerea unei clinici stomatologice în care să ne tratăm, ori la care să mergem la controale periodice nu este atât de simplă pentru că în ultimii ani competitivitatea a crescut foarte mult în acest sector, pe piață au apărut foarte multe variante. Astăzi, românul care vrea să-și trateze problemele dentare are de unde alege mai ales dacă locuiește în București. Despre prețuri, dat fiind faptul că străinii au dezvoltat un fel de turism dentar pe la noi prin România, putem spune că sunt mult mai convenabile față de străinătate iar nivelul de calitate al serviciilor dentare oferite este la același standard, nu se face rabat la calitate. Haideți să vedem așadar câteva lucruri de care ar trebui să ținem cont atunci când dorim să alegem o clinică stomatologică în București în care să ne tratăm problemele dentare.

Cum alegem clinica stomatologică în București?

  1. Vechimea pe piață – este un aspect de luat în calcul pentru că România este o țară cu o economie instabilă. Cine nu este serios, nu rezistă pe piață. Drept urmare, cu cât există o vechime mai mare pe piață cu atât clinica respectivă este mai serioasă. La noi afacerile de genul merg pe recomandări.
  2. Poziționarea – fiind vorba despre o clinică pe care o veți frecventa destul de des, atât pentru controale periodice cât și pentru urgențe, ar fi bine să fie în apropierea casei, ori a locului de muncă dacă sunteți genul care stă mai mult pe la muncă. De obicei, clinicile serioase au mai multe punct de lucru. Clinica Excedent de exemplu are cabinete și la Aviației și la Panduri pe str. Progresului.
  3. Garanția oferită – foarte important acest aspect pentru că după cum spuneam mai sus, în ultimii ani au apărut foarte multe cabinete stomatologice și clinici private. Calitatea serviciilor oferite de acestea lasă de dorit de multe ori. Dacă veți găsi pe cineva care să vă dea garanție la ce lucrează, este mai mult decât ok. Este singura variantă de a asigura într-un fel calitatea serviciilor oferite.
  4. Abonamentele – o clinică stomatologică serioasă trebuie să ofere și abonamente pentru că deși sunt mai ieftine ca-n Europa, serviciile stomatologice costă mult peste puterea de cumpărare a românului așa că abonamentele sunt mai mult decât necesare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here