Home Lifestyle Cele mai frumoase obiective turistice din Kenya

Cele mai frumoase obiective turistice din Kenya

609
0
Kenya

Kenya este oficial destinația numărul 1 de vacanță din Africa de Est, primește anual undeva la 1.5 milioane de turiști și nu doar pentru safari. Haideți să trecem și noi în revistă cele mai frumoase obiective turistice naturale și mai puțin naturale din această țară care după părerea mea, în următorii ani se va ridica destul de mult ca și destinație de vacanță exotică.

Cele mai frumoase obiective turistice din Kenya

  1. Muntele Kenya – cu o înălțime de peste 3800m, Mt. Kenya conține cel de-al doilea vârf de pe continent. Partea bună este că potecile de aici sunt mult mai puțin aglomerate față de destinațiile europene, iar peisajele și experiența sunt la fel de frumoase.
  2. Marea Migrație – în Kenya se petrece un lucru ciudat. Poți să vezi efectiv migrația antilopelor, zebrelor, cu prădători după ele cu tot. Se întâmplă între lunile iulie și octombrie în fiecare an și ca turist poți să surprinzi acest moment în Rezervația Naturală Masai Mara.
  3. Plaja Diani – se întinde pe 17 kilometri de-a lungul coastei sudice a Kenyiei și reprezintă cea mai bună plajă din Africa de Est. Apa cu nuanțe de jad protejată oarecum de un recif de corali este perfectă pentru sporturi de apă specifice concediilor. În plus, dincolo de plajă e plin de restaurante în care se pot găsi toate bucătăriile lumii, nu doar specificul Kenyei.
Previous articleUn camion fără șofer și fără cabină circulă prin Suedia
Next articleCum alegem clinica stomatologică în București?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here