Home International Tim Cook: Generația mea nu mai poate stopa schimbările climatice

Tim Cook: Generația mea nu mai poate stopa schimbările climatice

704
0
tim cook

CEO Apple, Tim Cock, spune că generația sa a eșuat lamentabil în războiul contra schimbărilor climatice. „Pierdem prea mult timp cu dezbaterile. Suntem mult prea concentrați pe luptă și pierdem din esență progresul. Și nu e nevoie să ne gândim mult dacă vrem să vedem un exemplu al acestor eșecuri”

În timpul discursului de 15 minute, Tim Cock în vârstă de 58 de ani a spus studenților că ei ar trebui să facă mai mult bine pentru umanitate și să ignore zgomotul produs de politică în jurul subiectelor care țin de schimbările climatice. Este singura variantă care poate face în realitate o diferență.

„Problema schimbărilor climatice nu dispare în funcție de cine câștigă alegerile. Când vorbim despre schimbările climatice sau orice problemă care poate cauza pierderi de vieți, trebuie să ne uităm înspre cei care au cei mai mult de pierdut în urma acestor probleme. Și să empatizăm cu ei. Le datorăm acest lucru. Nu trebuie să vă irosiți timpul cu probleme care nu au rezolvare. Generația noastră asta a făcut ani de zile și iată că a pierdut lupta cu schimbările climatice” continuă Cook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here