Home Tehnologie Lockheed Martin prezintă naveta care va duce oameni pe Lună în anul...

Lockheed Martin prezintă naveta care va duce oameni pe Lună în anul 2024

690
0

Pentru a ajuta NASA să-și atingă țelul de a trimite echipaj uman pe lună până în anul 2024, contractorul Lockheed Martin aduce în prim plan un nou design de navetă spațială. Compania susține că acest model poate fi construit în următorii 5 ani atât timp cât dispune de resursele principale.

Vehiculul este alcătuit din două componente: un modul pentru aselenizare care poate să coboare din vehiculul ce-i aduce pe astronauți și un modul care poate să-i ridice pe oameni înapoi în navetă. Lockheed Martin specifică însă faptul că timpul de finalizare este oarecum agresiv.

„Vom avea nevoie de resurse mari pentru a duce la îndeplinire această misiune, vom fi nevoiți să lucrăm într-un mod cu care nu am luat contact până acum. cu toate acestea, planul este unul destul de fezabil” spune Lisa Callahan, VP al programelor și manager general al Lockheed Martin.

Previous articleMisiunea israeliană de a ateriza un robot pe lună a eșuat
Next article25 cele mai frumoase locuri din lume
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here