Home Diverse Proconsil Grup – furnizorul numărul 1 în industria motoarelor electrice din România

Proconsil Grup – furnizorul numărul 1 în industria motoarelor electrice din România

677
0
Proconsil Grup

România este o țară destul de ciudată dacă stăm să analizăm industria, apoi piața în sine. Nu multe sunt companiile care reușesc să rămână suficient de active pe piață astfel încât să-și facă un nume, astfel încât  să reușească să evolueze foarte mult.

Există însă și excepții. Puține, dar ele sunt. Una dintre o reprezintă compania Proconsil Grup, specializată în vânzare motoare electrice. Proconsil Grup se află pe piața din România de mai bine de 15 ani și în tot acest timp, a avut parte de o evoluție constantă.

Compania a fost fondată în anul 2004 și a reușit de-a lungul timpului să dezvolte parteneriate cu cei mai trainici furnizori de echipamente industriale din Europa, aducând în România cele mai calitative: motoreductoare și reductoare melcate, reductoare coaxiale cilindrice, reductoare conice, reductoare planetare, motoreductoare și reductoare conico-cilindrice, motoare electrice monofazate, motoare electrice trifazate standard, motoare electrice cu frână, motoare electrice cu două puteri şi două turaţii, motoare electrice antiex, motoare electrice cu rotor bobinat, vibratoare electrice industriale (motoare electrice excentrice), vibratoare industriale pneumatice, role motorizate pentru conveioare, pompe submersibile, electropompe centrifugale, pompe cu roţi dinţate, ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, etc.

Cum a ajuns Proconsil Grup furnizorul numărul 1 în industria motoarelor electrice din România

Există mai multe condiții pe care compania Proconsil Grup le-a bifat de-a lungul timpului, nu a ajuns nici peste noapte nici pe nedrept furnizorul numărul 1 în industria motoarelor electrice din România. O să le enumerăm pe cele mai importante dintre acestea în cele ce urmează.

  • A pus mare accent pe calitate – e destul de dificil să găsești prin magazinele din România, cel puțin prin cele fixe din oraș, motoare electrice de calitate. Majoritatea acestor entități comerciale caută să cumpere motoare electrice cât mai ieftine, cărora să le poată pune un adaus comercial destul de mare dar care să iasă la un preț pun și pentru românul care dintotdeauna a vrut mereu „ieftin și bun”. Evident, lipsește calitatea și de cele mai multe ori, această industrie a motoarelor electrice din România  este de-o impostură fără margini. Cei de la Proconsil Grup însă au venit înaintea clienților cu marfă de foarte bună calitate dar ce să vezi, cu prețuri asemănătoare celor cerute de magazinele din oraș pentru fel de fel de chinezării. Fiind vorba despre motoare electrice, despre „sufletul” care ține o industrie în picioare, toată lumea ar trebui să marșeze pe ideea de calitate, nu de ieftin. Cei de la Proconsil Grup au reușit așadar să bifeze această condiție care i-a propulsat de-a lungul timpului în vârful furnizorilor din industria motoarelor electrice din România.
  • A pus accent pe diversitate – am observat cu toții faptul că prin magazinele din oraș, lipsește diversitatea atunci când vine vorba despre motoare electrice sau pompe submersibile. Mai mult de 10-12 modele și nu foarte diferite nu există pe rafturile acestor entități comerciale. Ei bine, Proconsil Grup a venit înaintea clienților cu un magazin virtual capabil să expună zeci de mii de produse. În plus, fiind un magazin specializat în motoare electrice, este mai mult decât evident faptul că diversitatea este la ea acasă. Proconsil Grup deține în acest moment cel mai diversificat magazin online pe parte de motoare electrice și nu numai. Aici veți găsi orice tip de motor electric, indiferent de capacitate sau de mediul de funcționare, de specificațiile tehnice sau opționale. Punând accent pe diversitate, Proconsil Grup a devenit furnizorul numărul 1 în industria motoarelor electrice din România. Este bine de știut faptul că magazinul lor online pune la dispoziția celor care au nevoie de un motor electric, diversitate și calitate. Mai sunt și cetățeni care înțeleg natura și avantajele calității unui motor electric.
  • A respectat clientul – respectul față de client este foarte important iar cei de la Proconsil Grup au avut grijă și de acest aspect. În momentul în care cineva dorește de exemplu să cumpere un motor electric din magazinul lor, un reprezentant comercial se va asigura de faptul că la client ajunge fix motorul de care acesta are nevoie. Este o diferență foarte mare față de magazinele de bricolaj unde trebuie să alergi printre culoare să ajungi la un angajat și când în sfârșit ajungi să dai peste cineva de pe raion, observi că omul habar nu are ce vinde. Angajații Proconsil Grup sunt foarte bine pregătiți și se vor asigura că ai lor clienți vor primi exact motorul de care au nevoie. În plus, Proconsil Grup oferă și asistență post vânzare, pentru a se asigura că piesa vândută funcționează corect pe utilajul clientului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here