Home International Un trader de Bitcoin și iubita lui riscă pedeapsa cu moartea în...

Un trader de Bitcoin și iubita lui riscă pedeapsa cu moartea în Thailanda

660
0
Thailanda

Un trader Bitcoin alături de iubita lui riscă pedeapsa cu moartea după ce au fost acuzați că au amenințat integritatea Thailandei prin construcția unei case pe mare, la mică distanță de coasta Phuket.

Chad Elwartowskiși partenera lui Nadia Supranee Thepdet au construit o platformă la 17 kilometri de coasta Phuket în care au stat oarecum ascunși după ce autoritățile le-au anulat viza de America.

Acesta a promovat casele pe mare pe social media și a pretins că a lui a fost construită în ape libere, care nu aparțin niciunei țări. Evident, autoritățile din Thailanda spun că nu-i adevărat.

Acum, cuplul riscă închisoare pe viață sau chiar pedeapsa cu moartea după politica de imigrare a Thailandei. Nu se știe dacă cei doi sunt încă în Thailanda, cei doi au postat un mesaj pe Facebook în care anunță că sunt în regulă.

Marina thailandeză militară au spus că acest cuplu a amenințat integritatea țării.

„Spunând că ei plutesc în casa lor, proprie și personală, și promovând acest lucru pe Social Media, încercând chiar să vândă acest tip de casă în regiune,spunând că această casă a lor nu se află în apele teritoriale ale niciunei țări, ar încuraja alți oameni să procedeze la fel, să vină să-și construiască aici case plutitoare, ceea ce nu este corect și posibil. Acești oameni sunt o amenințare la securitatea noastră națională” spune șeful biroului de imigrare din Phuket.

Previous articleHote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune – merită investiția?
Next articleBătaie de joc marca I.N.G. BANK
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here