Home Diverse Hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune – merită investiția?

Hote profesionale din inox pentru bucătărie la prețuri bune – merită investiția?

903
0
Hote profesionale din inox

Bună întrebare, la care vom încerca să răspundem în cele ce urmează. Vom vedea ce aduc în plus aceste hote profesionale din inox pentru bucătărie la preturi oarecum mai mari decât prețurile pentru hotele normale. Acestea sunt folosite cu brio în bucătăriile de restaurante și hoteluri, chiar și în sectorul fast-food și vin la pachet cu o serie de avantaje care începe să convingă tot mai mult clienți din sectorul rezidențial să facă o asemenea investiție.

Ce aduc în plus aceste hote profesionale din inox pentru bucătărie la preturi corecte?

Eficiență sporită – cei care doresc o hotă de bucătărie se duc de obicei prin magazinele de electrocasnice din oraș, ori se uită prin online. Problema e că nu prea există hote foarte eficiente în acest sector. Majoritatea producătorilor merg mai mult pe design, însă uită că există și oameni care chiar folosesc aragazul și care chiar au nevoie de o hotă bună. Ei bine, pentru cei care doresc eficiență sporită, sectorul industrial este singura cale de a face rost de hote profesionale din inox pentru bucătărie la preturi corecte. Debitul de aer absorbit de aceste hote profesionale este net superior. În plus, dimensiunile avantajează foarte mult absorbția de abur, fum și grăsime. O hotă profesională are și 2.5 x 0.9 x0.3 metri.

Funcții suplimentare – dacă veți opta pentru o hotă centrală profesională de bucătărie veți vedea că aceasta are un principiu de funcționare oarecum diferit de ceea ce obișnuiam noi să considerăm o hotă normală. Aceasta este echipată cu un canal colector, cu filtre anti grăsime de tip labirint tot din inox și nu în ultimul rând, cu robinet de scurgere a grăsimilor. Aceste funcții rar le vezi implementate pe o hotă de bucătărie normală, destinată sectorului rezidențial. Sunt funcții foarte utile mai ales pentru cei care au obiceiul să folosească aragazul zilnic, sau măcar o dată la 2 zile.

Opțiuni de montaj – discutând despre sectorul industrial, este clar că opțiunile de montaj vor fi mult mai diverse. Cea mai uzuală este hota de perete profesională din inox, întrucât în România majoritatea bucătăriilor fixează aragazul undeva la perete. Puține sunt de tip insulă. Acesta este de fapt și motivul principal pentru care hotele profesionale au început să invadeze sectorul rezidențial, pot fi montate foarte simplu în incintă asemenea unei hote normale. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați de faptul că aveți disponibil în bucătărie un pic mai mult spațiu față de normal.

Construcție sănătoasă – hotele profesionale sunt construite dintr-un inox destul de gros, de 1 milimetru. Dacă nu dețineți încă una puteți inspecta o hotă fast food (snack) profesională pe la shaormeriile de prin oraș și veți vedea cât de solide sunt concepute. Greu de tot reușești să îndoi sau să julești acest inox, creat special pentru medii dure în care se mai întâmplă uneori să mai zboare una, alta. Aceste hote profesionale din inox pentru bucătărie la preturi corecte sunt de departe cele mai trainice și sunt șanse mari ca cei ce optează pentru ele, să se bucure de calitatea acestora pentru tot restul vieții. Efectiv nu are ce să se strice la ele, sunt proiectate să funcționeze non stop în condiții destul de dure.

Cui se adresează aceste hote profesionale din inox pentru bucătărie la preturi corecte?

Cine ar trebui să le cumpere? Ca să răspundem și la întrebarea din titlu. Evident, nu pentru toată lumea va merita investiția. De exemplu, pentru cei care au obiceiul să mănânce seara prin oraș, e clar că și o hotă normală, nu doar una profesională, va fi un simplu element de decor în bucătărie. Hote profesionale din inox pentru bucătărie la preturi corecte ar trebui să cumpere în special cei care și-au făcut un obicei din a găti zilnic, cei care dețin o bucătărie open space și nu doresc să umple toată casa cu miros de mâncare, cei care dețin un mic business și lucrează de acasă. Atât timp cât aragazul stă pornit câteva ore bune pe zi, este nevoie de o hotă profesională care să elimine mirosul.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here