Home Diverse Patutul din lemn si avantaje cand beneficiarul este un copil

Patutul din lemn si avantaje cand beneficiarul este un copil

757
0
Patutul din lemn

La ora actuala exista variante numeroase privind patutul pentru nou nascuti. Varianta principala insa ramane patutul din lemn. Motivele pentru care acesta constituie varianta spre care se indreapta cei mai multi parinti sunt numeroase.

Dorinta este de a beneficia de un patut cat mai practic, care sa prezinte cat mai putine minusuri. La ora actuala se da lupta dintre patuturile din lemn si cele pliabile. Ambele optiuni vin cu avantaje numeroase, fiind valabile insa numai atunci cand provin de la un furnizor de incredere. Atat pentru cele din lemn, cat si pentru cele pliabile, Nichiduta.ro constituie un reper pentru parinti. Mai departe ne vom centra insa atentia asupra modelelor din lemn. Iata care sunt avantajele pe care le prezinta, respectiv motivele pentru care parintii ar putea lua in considerare un astfel de pat pentru bebelus.

Patutul din lemn – avantajele ce insotesc aceasta varianta

Inainte de toate, e de mentionat ca acestea au reprezentat un reper inca din cele mai vechi timpuri. Desigur, au fost adaptate dupa nevoie si siguranta. Acestea vin in modele variate, dupa cum se regasesc in portofoliul magazinului online specializat www.nichiduta.ro. Sunt rezistente si durabile, astfel ca prezinta o utilizare indelungata si totodata sigura. In principiu, acestea sunt folosite de parinti si in cazul viitorilor copii.

De remarcat este stabilitatea lor, astfel ca nu exista riscul ca acesta sa se rastoarne atunci cand copilul este agitat, spre exemplu.

De asemenea, o mentiune importanta se refera la faptul ca cel mic, a carui coloana vertebrala este fragila si in curs de dezvoltare, va beneficia de confortul necesar. Pozitia corecta a timpul somnului este astfel favorizata. Nu este cazul schimbarilor de forma ori pierderea in calitate in cazul modelelor din lemn.

Modelele propuse in cadrul categoriei dedicate de Nichiduta se disting prin accesul facil pe care il ofera parintilor, prin partea laterala ce poate fi coborata.

Daca vrei sa faci o investitie de durata, te poti orienta mai ales dupa acele patuturi in linii clasice. Dispui de modele variate, in culori neutre si in acest magazin. Patuturile sunt obiecte de mobilier ce favorizeaza de altfel si o asortare usoara cu celelalte piese de mobilier din camera copilului.

Exista posibilitatea de a opta pentru un patut ce se transforma in tarc de joaca, o incantare pentru copil si un avantaj pentru parinti.

Intrucat bebelusul creste destul de rapid, un model cu 3 nivele este o investitie rentabila. Poate fi astfel adaptat odata cu cresterea lui, beneficiind intotdeauna de un somn confortabil.

Si altele sunt avantajele de care vin insotite astfel de articole de mobilier. Unele mai moderne dispun si de spatii de depozitare, masute de infasat detasabile etc.

Dupa posibilitatea financiara si preferinte de stil, de culoare, de design, de model, poti alege unul dintre patuturile pentru copii disponibile aici. Ai garantia ca produsele sunt certificate, vin insotite de garantie si ca nu faci compromisuri vizand siguranta bebelusului. Asigura-i celui mic o dezvoltare optima, un somn odihnitor, cheia privind o crestere sanatoasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here