Home International Motel 6 va plăti 12 milioane de dolari pentru că a trimis...

Motel 6 va plăti 12 milioane de dolari pentru că a trimis listele celor cazați către ICE

708
0

Motel 6 va plăti 12 milioane de dolari în cadrul unui proces. Se pare că această entitate a cedat listele celor cazați în mai multe locații din Washington celor de la US Immigration and Customs Enforcement.

S-a întâmplat între 2015 și 2017, când 7 locații Motel 6 au acordat liste ce însumează datele personale a peste 80.000 de oameni care s-au cazat în incintele cu pricina, Evident, este vorba despre violarea intimității.

În urma furnizării acestor liste au urmat rețineri și chiar deportări , producând suferință familiilor acestora. Cele 12 milioane de dolari vor fi împărțiți în mod egal între cele 80.000 de persoane.

Totul a început în ianuarie 2018 când două hoteluri din Arizona au fost acuzate că au furnizat datele personale ale celor cazați agenților de la imigrări.

Un purtător de cuvânt al Motel 6 a confirmat într-o declarație de presă faptul că s-a ajuns la o înțelegere în acest caz și că această companie va continua să îmbunătățească politica de confidențialitate.

Previous articleCercetătorii au prins un piton de 5 metri în Florida
Next articleCadourile online – solutia la indemana pentru tine
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here