Home Diverse Usile industriale de la Dusadoor, o solutie rentabila pentru spatii comerciale

Usile industriale de la Dusadoor, o solutie rentabila pentru spatii comerciale

825
0
Usile industriale

Usa, un element atat de comun si de banal in aparenta, este de fapt de importanta majora. In spatiile industriale, usa poate face diferenta la capitolul siguranta, acces facil si zona de departajare etansa. Poate avea atat de multe forme si sisteme care sa ii sporeasca caracteristicile, care faciliteaza utilizarea, incat domeniul s- dezvoltat foarte mult cu un astfel de potential.

In momentul in care trebuie aleasa una din multiplele optiuni de usi industriale trebuie sa ne gandim de fapt la lumea din spatele ei. Adica la scopul sau, la amplasare, tip de spatiu si daca ar important, de ce nu, ca si impactul vizual sa rezoneze cu stilul cladirii.

Usile industriale trebuie sa deserveasca scopului, acela de a permite acces facil chiar si utilajelor, unde este cazul. Situatia se complica pe masura ce fiecare domeniu de activitate are impuneri privind tipul usii de acces, raportat la spatiu – cum se inchide, sistem performant de deschidere, dimensiuni. Punctul comun al cerintelor este sigur legat de calitatea usilor.

Usi indusriale DusaDoor

DusaDoor dispune de solutii optime pentru cei in cautare de usi industriale. Gama de produse se refera la usile sectionale spre exemplu. Acestea fac legatura intre spatiul exterior si cel interior din hale, spatii de depozitare de orice fel sau ateliere.

De ce sunt utile:

  • Sistem de ridicare care se pliaza in functie tip de spatiu. Dispun de 4 sisteme de feronerie pentru ca montarea usii sa fie favorabila unui acces neobstructionat. Astfel, pot avea deschidere la 90°, pot fi supra-inaltate, cu deschidere verticala sau care urmareste inclinatia tavanului.
  • Pot avea sistem de deschidere manual sau automatizat, asta ramanand la aprecierea solicitantului.
  • Izoleaza termic si fonic.
  • Au structura modulara, din paneluri si se poate alege dupa dimensiuni specific necesare.

Un alt tip de usa industriala, aceeasi poveste. Usi industriale culisante si armonice sunt o alternativa pentru zonele in care solutia clasica nu este permisa, unde nu exista posibilitatea montarii sistemelor de usi sectionale.

Oricare ar fi alegerea, DusaDoor poate executa cererea. Astfel de usi se pot alege dupa preferinte de model, culoare, cu sistem de actionare dorit si eventual si alte accesorii incluse sau nu – telecomanda extra, reductor lant, usa pietonala si multe altele. Practic in acelas loc se poate realiza usa dorita, dupa specificatii anume, ce se pliaza pe nevoile clare impuse de solicitant.

Usile industriale sunt un bun exemplu despre ce inseamna evolutia acestui sector. Pot deservi drept masura de siguranta, calea de acces fiind mai sigura ca oricand. Prin solutii puse la dispozitie de DusaDoor vizand usile implementate in zone industriale, exista desigur si un randament de munca, cand un element nu incurca cu nimic, cand calea de acces nu este obstructionata. Mai mult decat o nevoie, o astfel de usa este next level, avand la baza concepte imbunatatite. Spre exemplu, cei de la DusaDoor lucreaza cu produse de calitate, au sisteme de inchidere de la Nice, panelurile usilor fiind produse de brand italian, Breda & Sicom. Oferta lor completa se regaseste in cadrul paginii oficiale, dusadoor.ro.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here