Home Tehnologie Programul Boeing prin care compania dorește să trimită oameni în cosmos se...

Programul Boeing prin care compania dorește să trimită oameni în cosmos se extinde

588
0

Primul test cu echipaj uman al navetei Starliner a celor de la Boeing nu va ajunge prea curând la Stația Spațială Internațională, așa cum se plănuise inițial.

În luna august, cei de la NASA plănuiesc primele teste ale navetei fără echipaj uman implicat, în timp ce testele care implică și echipaj uman vor avea loc undeva la finalul anului 2019.

Este o nouă întârziere destul de mare pentru cei de la Boeing, compania nu reușește să pună la punct în timp util naveta Starliner.

Starliner este una dintre cele două vehicule dezvoltate prin intermediul programului NASA Commercial Crew, și are drept scop transportul de astronauți către și dinspre Stația Spațială Internațională.

Inițial, primul test al Boeing trebuia să fie un mic zbor către SSI dar NASA a decis să extindă misiunea cu aplicații Soyuz, pentru a avea mai multe opțiuni ulterior.

„Decizia NASA de a extinde misiunea a fost una destul de bună, ne putem ține de noile cerințe fără să punem în pericol siguranța echipajului” spune Phil McAlister, director comercial NASA.

Previous article9 motive să cumperi produse de papetărie dintr-un magazin online
Next articleNASA face calcule. De câți bani are nevoie pentru a se întoarce pe Lună cât mai repede?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here