Home Diverse Începe Revvoluția!

Începe Revvoluția!

684
0
Revvoluția

Cine a zis că nu poți să slăbești? Se spune că nimic nu este imposibil dacă-ți dorești cu adevărat. Și ca să-ți dorești cu adevărat să slăbești trebuie să transformi acest gând într-un ideal, într-o bătălie cu kilogramele în plus pe care trebuie să o câștigi.

Din păcate, nu toată lumea are voință de fier care să pună umărul la startul acestei lupte cu kilogramele în plus. Această voință poate să dispară pe măsură ce marginalizarea socială, mișto-urile celor din jur și neputința ta personală rup bucățele din capitalul de încredere.

Din păcate, țara în care trăim este plină de oameni cu prejudecăți, de miștocari, de oameni care nu petrec nici măcar o zecime de secundă punându-se în pielea celor de care fac mișto doar pentru că este un pic altfel.

Dacă treci printr-o astfel de fază, în care parcă ai vrea să începi lupta cu kilogramele în plus dar parcă nu ești dispus să faci primul pas, trebuie să cauți ajutor. Revvolution.ro este una dintre variante. Începe Revvoluția cu un program alimentar supravegheat și cu indicații foarte precise în ceea ce privește activitatea sportivă. Trebuie să te apuci să faci foarte mult sport dar nu așa oricum, totul trebuie atent cântărit și analizat iar cei de la revvolution.ro te vor ajuta foarte mult în acest sens.

E bine să ai pe cineva alături când te apuci de un asemenea plan de slăbit și dacă acel cineva coincide și cu cel care-ți spune ce anume să faci pentru a-ți atinge scopul, e mai mult decât ok. Vei putea să slăbești mult mai repede și mai intens.

Trebuie să fii însă realist, să nu crezi că într-o lună vei da jos zeci de kilograme. Acesta este motivul principal pentru care multă lume renunță la luptă, pentru că nu văd rezultate imediate. Lupta cu kilogramele în plus durează luni bune, uneori chiar ani.

Oricum, dacă te ții de treabă și faci exact ce ți se spune, rezultatele nu vor întârzia să apară chiar din prima lună. Secretul constă în ambiția și în determinarea ta, în dorința ta adevărată de a da jos kilogramele în plus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here