Home International Zeci de morți în urma unei explozii survenite la o fabrică de...

Zeci de morți în urma unei explozii survenite la o fabrică de chimicale din China

634
0

O explozie puternică a devastat o fabrică de chimicale din estul Clinei joi, ucigând 64 de oameni și rănind graf alte 90 de persoane. Pompierii se luptau cu flăcările chiar și vineri, după ce de-a lungul nopții nu au reușit să stingă focul. Imaginile surprinse de dronele ministrului responsabil cu situațiile de urgență arată o zonă industrială din afara orașului Yancheng , provincia Jiangsu, acoperită cu spumă, cu cisterne pentru stocare de materiale transformate într-un morman de fiare, clădiri lăsate fără acoperiș.

Autoritățile locale au declarat că zeci de camioane de pompieri și sute de servanți s-au grăbit la fața locului în momentul în care la ora 14 s-a raportat explozia. Această explozie a fost suficient de puternică pentru ca biroul seismologic din regiune să capteze un mic cutremur. Impactul acestei explozii s-a simțit pe o suprafață de 5 kilometri pătrați, sute de case rămânând fără sticlă la ferestre.

Media a raportat faptul că explozia a fost cauzată de benzen, un produs chimic considerat cancerigen folosit de fabrica de îngrășăminte chimice. În plus, fabrica nu trecuse inspecția tehnică de anul trecut.

Previous articleCum să-ți creezi o echipă strânsă în companie
Next articleCum să găsești un birou de închiriat ieftin în capitală
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here