Home Diverse Cum să găsești un birou de închiriat ieftin în capitală

Cum să găsești un birou de închiriat ieftin în capitală

626
0
birou de închiriat

Cei care au căutat un pic pe net birouri de închiriat în București au observat probabil că site-urile de anunțuri generale sunt degeaba pentru că acolo sunt foarte puține oferte și deloc interesante. Prețurile sunt mari, locațiile nu te ajută cu nimic, cei care postează anunțurile sunt persoane dubioase mai ales că unele dintre ele sunt postate de mai multe ori dar de fiecare dată cu alt preț și cu alt nume de utilizator, semn că ceva nu este în regulă. Dar cum altfel poți să iei contact cu închirieri de birouri ieftine în București?

Cea mai bună soluție este să iei contact cu o agenție de imobiliară din capitală care se ocupă cu închirieri în cele mai importante centre business din oraș. Este de departe cel mai simplu mod de a obține niște oferte reale despre care știi sigur că sunt în regulă, că nu e nimic dubios la mijloc. Desigur, mulți dintre voi veți spune că nu este prea recomandat să lucrezi cu agenții imobiliare din București, în special cu cele cu renume pentru că au comisioane foarte mari. Ei bine, eu unul cred că într-o țară normală, lucrurile și mentalitățile sunt exact invers.

Da, trebuie să mergi la o agenție de renume dacă vrei un birou într-o clădire serioasă din București. Da, poți să iei și olx-ul la control și să suni pe-acolo la oferte dar vei vedea că acolo lucrurile nu sunt niciodată ceea ce par, chiar dacă prețurile sunt mai mici. Eu unul aș fi de acord să plătesc comision la o agenție imobiliară și să primesc fără bătăi de cap, fără nervi, fără contact cu oameni dubioși, un birou care să fie al meu, care să mă ajute să-mi dezvolt afacerea și totul să se întâmple conform contractului.

În principiu, găsești și birouri ieftine la agențiile imobiliare, mai ales dacă ești genul de om care nu are pretenții să fie un spațiu foarte mare. Concomitent cu suprafața crește și prețul, cele două sunt direct proporționale. Contează foarte mult și pretențiile cu care venim pe această piață imobiliară business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here