Home Tehnologie Apple anunță un iMac mai rapid și mai inteligent

Apple anunță un iMac mai rapid și mai inteligent

663
0
imac

Apple s-a pus pe lansat produse. Marți, compania a anunțat noua linie iMac, linie care primește un refresh la 14 luni de stat pe piață fără modificări. Noile iMac-uri de 21.5 inci vin cu display-uri 4K Retina și vor putea fi cumpărate începând cu săptămâna viitoare. Acestea conțin cea de-a 8-a generație de procesoare Intel Quad Core și în premieră, procesoare Intel cu 6 nuclee.

Versiunea de 27 de inci cu display Retina 5K va fi dotat cu procesoare Intel cu 6 și 8 nuclee, transformând-ul practic într-un dispozitiv de 2 ori mai rapid față de versiunea precedentă. Toate modelele vor veni cu o versiune a plăcii video mult superioare celor existente acum în modelele deja lansate iar cei de la Apple promit un boost de performanță în editare video de până la 80%.

Designul rămâne neschimbat, însă calculatoarele vor avea FaceID sau TouchID. În ultimii 3 ani, vânzările pentru iMac au scăzut cu 5%/an , în timp ce piața desktop-urilor foarte mici a crescut cu 9% anual. Se pare că utilizatorii de astfel de produse preferă să-și cumpere monitoarele separat.

Acesta este cel de-al doilea mare anunț Apple de săptămâna aceasta, priumul aduce în prim plan o nouă serie de iPad Air și iPad Mini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here