Home Tehnologie Apple anunță un iMac mai rapid și mai inteligent

Apple anunță un iMac mai rapid și mai inteligent

523
0
imac

Apple s-a pus pe lansat produse. Marți, compania a anunțat noua linie iMac, linie care primește un refresh la 14 luni de stat pe piață fără modificări. Noile iMac-uri de 21.5 inci vin cu display-uri 4K Retina și vor putea fi cumpărate începând cu săptămâna viitoare. Acestea conțin cea de-a 8-a generație de procesoare Intel Quad Core și în premieră, procesoare Intel cu 6 nuclee.

Versiunea de 27 de inci cu display Retina 5K va fi dotat cu procesoare Intel cu 6 și 8 nuclee, transformând-ul practic într-un dispozitiv de 2 ori mai rapid față de versiunea precedentă. Toate modelele vor veni cu o versiune a plăcii video mult superioare celor existente acum în modelele deja lansate iar cei de la Apple promit un boost de performanță în editare video de până la 80%.

Designul rămâne neschimbat, însă calculatoarele vor avea FaceID sau TouchID. În ultimii 3 ani, vânzările pentru iMac au scăzut cu 5%/an , în timp ce piața desktop-urilor foarte mici a crescut cu 9% anual. Se pare că utilizatorii de astfel de produse preferă să-și cumpere monitoarele separat.

Acesta este cel de-al doilea mare anunț Apple de săptămâna aceasta, priumul aduce în prim plan o nouă serie de iPad Air și iPad Mini.

Previous articleÎți place să lucrezi instalații electrice? Intră în legalitate!
Next articleCât de rapide trebuie să fie de fapt „tractările rapide”?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here