Home Diverse De ce ai nevoie pentru a face un ostropel de pui ca...

De ce ai nevoie pentru a face un ostropel de pui ca la carte?

898
0
ostropel de pui

Rețeta pentru un ostropel de pui ca la carte este destul de simplă, destul de ușoară, nu trebuie să fi un adevărat chef în bucătărie pentru a obține un rezultat pozitiv.

Problema este că multora nu le iese acest tip de mâncare pentru că fac rabat la calitatea ingredientelor folosite.

Pentru mâncare este nevoie de 7 pulpe de pui cu os (mare atenție la acest pui, trebuie cumpărat unul de calitate care are și gust, nu doar preț bun, aici se păcălește multă lume și se miră apoi că nu le iese rețeta gustoasă. Un pui de calitate este mai scump dar și gustul este la el acasă), 600 de grame de roșii proaspete (aici fiți foarte atenți să nu cumpărați roșii turcești sau de seră, nu au niciun gust), 1 ceapă medie, 2 căpățâni de usturoi, 3 foi de dafin, 1 vârf de linguriță de cimbru, o legătură de pătrunjel tocat (încercați să evitați pătrunjelul la plic, uscat. Mergeți la magazin și cumpărați o legătură verde, are o savoare mult mai intensă, va face multă diferență), 100 mililitri de vin alb sec (cumpărați un vin de calitate, nu puneți vin de țară sau ce v-a mai rămas de la Revelion), 50 ml supă de pui sau apă caldă (ar fi ideal să faceți supă de pui, va îmbogăți simțitor gustul ostropelului. Apa caldă este o soluție mai mult de avarie. Puteți pregăti supa de pui și din concentrat sau cuburi dacă nu aveți răbdare să faceți o supă de pui propriu-zisă), sare și piper după gust.

După cum se poate vedea, ingredientele nu sunt nici numeroase nici complicate nici greu de făcut rost, nici greu de pus la un loc.

Important este să folosești ingrediente de foarte bună calitate dacă ai pretenția să iasă un ostropel de pui ca la carte.

Repet, mare atenție la calitatea puiului și a roșiilor, sunt ingredientele principale și de ele depinde totul.

A, și încă ceva. Mai este nevoie de un ingredient pentru a aduce la viață un ostropel de pui foarte gustos: multă dragoste și pasiune pentru bucătăreală Atât timp cât îți place ceea ce faci, cu siguranță totul o să iasă ca la carte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here