Home Diverse Moda rucsacurilor

Moda rucsacurilor

683
0
Moda rucsacurilor

A apărut și moda rucsacurilor, dar nu-i problemă, este binevenită. Am spus de multe ori faptul că nu înțeleg gențile uriașe purtate de către femei, acele genți ridicole în care trebuie să bagi mâna până la cot dacă vrei să-ți iei telefonul sau trusa de machiaj.

Da, rucsacurile de damă de la Zafia mi se par mult mai potrivite, mult mai utile, mult mai puțin enervante și mult mai logice. Moda asta cu gențile de tip paporniță nu am mai văzut-o nicăieri în lume, nu știu din ce colț de lume s-a pogorât tocmai la noi.

Nu aveam nevoie de ea și nici ea de noi. Faptul că această modă începe să treacă nu poate decât să ne bucure. Una e să pierzi jumătate de ceas căutând obiectele într-un sac fără fund și alta e să deschizi frumos un rucsac și să-ți iei de acolo rapid și comod tot ce ai nevoie.

Nu înțeleg cum de nu le deranjează pe doamnele care propovăduiesc această modă de ani de zile pe meleagurile noastre acest tip de geantă? Poate s-au obișnuit cu ele dar în orice caz, faptul că apare o schimbare în materie de geantă la nivel de societate românească este mai mult decât ok.

În plus, aceste rucsacuri arată și foarte bine, se pot cumpăra în diverse culori și pot fi astfel asortate cu foarte multe ținute. Nici prețurile nu sunt deloc mari pentru aceste accesorii oarecum noi în moda românească. sunt convins că multe dintre voi, multe dintre femeile care citesc aceste articole au cheltuit și vor cheltui în continuare mult mai mult pe genți sau alte accesorii fashion de cât costă un rucsac Zafia.

Eu unul nu am nimic împotrivă, fiecare femeie este liberă să-și cumpere absolut orice dorește din moment ce dispune de finanțe, însă mă bucur să văd că după ani buni de anormalitate, pare să se stingă un trend pe care nu l-am înțeles niciodată, fiind înlocuit cu o modă care are destul de multă logică și sens în contextul actual al societății. Sper să țină cât mai mult această modă a rucsacurilor pentru că mi se pare una de bun simț și de bun gust.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here