Home Tehnologie Drama lui Clippy

Drama lui Clippy

660
0

Agrafa Clippy a celor de la Microsoft a avut parte de o viață destul de grea. Născută în 1997, Clippy oferea politicos indicații în cadrul softului Microsoft Office. De multe ori această unealtă era greșit înțeleasă, însă atunci când îi vedeai ochii mari parcă nu-ți venea să te mai enervezi pe ea.

Deși Clippy a trăit destul de puțin, până la apariția Windows XP în 2001, Microsoft nu a renunțat la „ajutorul” oferit clienților în softul Office. De la drăguța agrafă s-a trecut la smart tags și panouri. De atunci, nimeni nu a mai auzit vreodată de Clippy, până ieri, când Microsoft a readus agrafa la viață.

Clippy a fost transformată într-un pachet de stickere pentru softul de chat al companiei. Au fost lansate oficial pe pagina oficială Microsoft Office GitHub la începutul săptămânii. Din păcate, o zi a durat minunea, după o zi Clippy a dispărut din nou fără ca nimeni să știe dacă va mai reveni vreodată.

Previous articleCe faci atunci când ți se cere șpagă?
Next articlePăcăleala care permite companiilor publicitare să facă bani pe spinarea telefonului tău Android
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here