Home Diverse Sticla printată – un nou trend în decorațiunile interioare

Sticla printată – un nou trend în decorațiunile interioare

578
0
Sticla printată

Cu toții ne dorim case cât mai frumoase, cât mai moderne, cât mai bine decorate și suntem dispuși să investim bani grei în acest scop. Nu este nimic greșit, din contră, este ceva cât se poate de normal. Deși românii au o problemă cu dimensiunea atunci când vine vorba despre a ridica o casă, atunci când vine vorba despre decorațiuni interioare nu se sfiesc să investească.

Astăzi vom discuta despre un nou trend care „atacă” arhitectura, designul interior rezidențial. Este vorba despre sticla printată pentru bucătărie sau baie, un trend care s-a desprins de arhitectura industrială sau mai bine zis din arhitectura comercială și care aduce un plus de culoare, un plus de modernism și un plus de inovație sectorului rezidențial.

Oricum, sticla este un element care a început să fie foarte folosit în arhitectură și designul interior rezidențial în ultimii 5-10 ani și este lesne de înțeles de ce : efectul vizual este unul foarte mare, impactul adus de coloritul viu este genial. În următorii ani acest trend al sticlei printate o să prindă din ce în ce mai bine, pe măsură ce oamenii care efectuează renovări de baie sau bucătărie or să fie dispuși să investească o idee mai mult în casă față de cât o fac în acest moment.

Prețurile pentru această sticlă printată sunt relativ bune dacă ne gândim la tehnologia din spatele ei și la efectul obținut, însă, repet, e nevoie de multă determinare și hotărâre pentru a o face parte componentă într-o renovare. În plus, discutăm despre sticlă securizată, care nu are pericole pentru cei din jur.

Este o sticlă destul de dură care a fost folosită cu succes prin hipermarketuri, prin locuri aglomerate în care pericolele sunt destul de mari. rămâne la aprecierea fiecărei persoane care trece printr-o renovare dacă merită sau nu să investească în sticlă printată, cert este că pe măsură ce timpul va trece, sticla, fie ea printată sau nu, va deveni un material din ce în ce mai folosit în sectorul rezidențial.

Cei care încep să o folosească de acum se vor bucura de case foarte moderne mult timp.

 

Previous articleDocumentarul satiric al lui Paul Logan scoate la suprafață problema recomandărilor pe YouTube
Next articleSamsung spune că Galaxy A90 va avea un display Infinity fără decupaj
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here