Home Tehnologie Samsung spune că Galaxy A90 va avea un display Infinity fără decupaj

Samsung spune că Galaxy A90 va avea un display Infinity fără decupaj

548
0
Galaxy A90

Telefonul care urmează să fie lansat de Samsung, Galaxy A90, va avea un display Infinity. Data lansării ar fi undeva prin aprilie anul acesta și va fi un telefon de clasă medie spre top, deasupra de telefoanele deja existente Galaxy A50 și A30. Asta înseamnă că telefonul ar putea avea o gaură în display exact ca Galaxy S10, însă zvonurile sugerează că Galaxy A90 va evita tăieturile în display prin instalarea unei camere pop-up pentru selfie.

Deocamdată este neclar cum va diferi noul fără tăietură de un display Infinity clasic. Tehnic, Samsung Galaxy S8 din 2017 avea un display Infinity și nu avea niciun decupaj pentru că avea margini. Oricum, la conferința de anul trecut din noiembrie, Samsung a anunțat 4 tipuri de display-urui Infinity: două dintre ele (U și V) au decupaj, unul (O-ul de pe S10) are decupat un punct  iar unul numit „New Infinity” nu are puncte sau decupaje.

Previous articleSticla printată – un nou trend în decorațiunile interioare
Next articleCe faci atunci când ți se cere șpagă?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here