Home Diverse Ceasurile ORIENT – între sportivitate și eleganță

Ceasurile ORIENT – între sportivitate și eleganță

652
0
ORIENT

Ceasurile de mână Orient au ceva unic: se zbat între sportivitate și eleganță. De fapt, pot fi folosite cu brio în ambele situații, și atunci când ținuta este una sport, și atunci când ținuta este una elegantă. Acest accesoriu a devenit unul oarecum universal iar calitatea a rămas de-a lungul timpului la cele mai înalte standarde.

Compania Orient a luat naștere în anii 1950, în Tokyo, Japonia iar astăzi este unită cu Seiko Epson, o altă firmă de renume în industria producătoare de ceasuri. Povestea Orient începe de fapt prin anul 1901 când Shogoro Yoshida a deschis magazinul de ceasuri Yoshida Watch Shop în Ueno, Taito, Tokio, Japonia.

Acest magazin a devenit unul faimos pentru faptul că fabrica ceasuri de buzunar de foarte bună calitate. Astăzi, discutăm despre o companie capabilă să ducă mai departe ideea de calitate și să scoată pe piață an de an colecții noi, în trend cu cerințele fashion actuale dar care corespund și cerințelor funcționale.

Parcă nimic nu s-a schimbat în mentalitatea producătorului Orient de-a lungul acestor ani iar acest lucru este unul foarte bun. Avem confirmarea că nu a făcut rabat la calitate.

Nu știu câți dintre voi ați avut vreodată un ceas Orient automatic, însă dacă veți avea ocazia să cumpărați sau dacă veți primi vreodată unul cadou, veți vedea că este altceva. Ceasurile Orient sunt mult diferite față de ce poți cumpăra în acest moment pe piață și din păcate nu mulți sunt cei care au observat acest lucru.

Din cele mai vechi timpuri s-a mers pe trenduri și pe brand-uri, s-a uitat complet de restul pieței care, ce să vezi, e posibil să vină cu lucruri foarte mișto. Este și cazul Orient care, cândva, cel puțin în trecut, reușise să ajungă destul de cunoscut. Ceasurile Orient se adresează în principal celor care doresc și altceva, nu doar branduri sau doar tehnologie de ultimă generație.

Se adresează celor care doresc ceasuri de foarte bună calitate care se construiesc în același mod cum se construiau și-n urmă cu 50 de ani. Prețurile în schimb, nu sunt aceleași ca-n urmă cu 50 de ani, au scăzut destul de mult, lucru care avantajează foarte mult clientul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here