Home Tehnologie Poți juca titluri Xbox pe telefonul Android cu Microsoft xCloud

Poți juca titluri Xbox pe telefonul Android cu Microsoft xCloud

534
0

Deși Google a furat startul cu Stadia în cadrul Game Developer Conference, Microsoft nu se lasă mai prejos. A venit cu propriul serviciu numit xCloud, pe care-l testează acum de zor. Reprezentanții companiei au anunțat ieri în cadrul GDC faptul că xCloud permite gameplay de jocuri Xbox pe telefoanele Android. Se poate folosi atât un controller Bluetooth cât și controale pe display.

xCloud, ca și Stadia, este proiectat drept un serviciu de cloud gaming capabil să livreze gameplay de calitate de consolă sau PC pe orice display. Microsoft începe cu titlurile deja existente în biblioteca de jocuri Xbox, promovând în special Forza Horizon 4 pe telefoanele Android.

Deocamdată atât cunoaștem despre serviciul x Cloud al celor de la Microsoft și e posibil ca acest concept să schimbe lumea jocurilor mobile. Oricum, faptul că există totuși competiție acerbă în acest sector este un lucru bun, va aduce la suprafață prețuri mai mici atât pentru serviciile oferite de Microsoft dar și pentru cele Google, alături de funcții mereu surprinzătoare și inovative de-o parte și de alta a baricadei.

Previous article3 motive pentru care videochatul prinde atât de bine în România
Next articleCe se va întâmpla cu Brexit-ul?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here