Home Diverse Cine te poate scăpa de moloz în București?

Cine te poate scăpa de moloz în București?

737
0

Molozul: acel reziduu care rămâne după renovare cu care chiar nu ai ce să faci și care te cocoșează atunci când trebuie să-l încarci în mașină să-l duci la groapă. Din păcate, nu a inventat nimeni o soluție care să aducă în prim plan o renovare fără moloz. Cine știe câte mii de ani mai trebuie să treacă până să ajungem la o asemenea tehnologie. Sunt șanse destul de mari să dispară planeta mai repede decât să dispară sacul de rafie plin cu moloz de lângă poarta casei, după o renovare.

Momentan, una dintre cele mai utile variante, care nu te scapă însă de costuri sau de punerea molozului în saci, este carmoloz.ro. Discutăm despre o companie care activează în București și care vine, încarcă molozul și-l duce, treaba lor unde-l duce, cert este că scapi de el. Este o soluție mult mai bună din punctul meu de vedere decât să te chinui să încarci singur în mașină tone de moloz, mai murdărești și mai strici și mașina dacă scapi fără să-ți rupi spatele. Și colac peste pupăză, mai și plătești la groapa de gunoi.

Ar mai fi varianta să închiriezi o remorcuță cu care să duci gunoiul la groapă dar la fel, de muncă tot este, de plătit tot trebuie să plătești. Așa, dacă tot dai bani, nu mai bine apelezi la o soluție care să te scape și de muncă? Mai bine plătești un serviciu care include și urcarea molozului în mașină, precum cel oferit de carmoloz.ro în București și ai rezolvat problema. Știi vorba aia, dai un ban dar stai în față! Termini odată pentru totdeauna povestea asta cu un reziduu pe care nimeni nu îl vrea și cu care nimeni nu are ce face.

Rămâne la alegerea voastră dacă vi se pare un serviciu util sau nu. Eu nu aș alege altceva din moment ce tot trebuie să plătesc în cazul în care las personal molozul la groapa de gunoi. Până la urmă dispariția molozului din curte este acțiunea care te apropie cel mai mult de momentul finalizării renovării, motiv de mare bucurie. Dai un ban și scapi de problemă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here