Home Nationale Gata cu KM dați înapoi. Aplicația RAR care oferă acces la datele...

Gata cu KM dați înapoi. Aplicația RAR care oferă acces la datele pentru prima înmatriculare

1308
0
Aplicația RAR

Registrul Auto Român a lansat o aplicație online prin intermediul căreia oricine poate verifica o anumită mașină înmatriculată în România, sau care a făcut recent CIV-ul. Este necesară doar seria de șasiu și o adresă de e-mail pe care va fi trimis un cod de verificare, anti-spam.

Deși pe moment nu este o aplicație utilă, decât din anumite puncte de vedere, respectiv legat de specificațiile vehiculului, pe viitor această aplicație va fi o unealtă foarte utilă pentru cei care doresc să cumpere autoturisme înscrise în circulație după luna martie 2019.

Să luăm exemplul din imagine… Este un BMW X3 care a trecut RAR-ul pe 23.03.2019 iar în acel moment avea 179.155 kilometri la bord. Dacă în 2025 un samsar va da kilometri înapoi înainte să vândă mașina, să zicem undeva pe la 170.000, acesta va fi prins cu mâța-n sac.

E clar că din 2019 până în 2025, mașina a circulat, e clar că nu poate avea mai puțini kilometri la bord decât avea în momentul în care a intrat în țară. Este un punct de început care pe viitor va mai stopa din păcălelile cu mașinile ai căror kilometri au fost dați înapoi.

Aplicația RAR poate fi accesată AICI.

Previous article3 eleve din Burundi au ajuns la închisoare
Next articleEchipa de fotbal răpită în Camerun a fost eliberată
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here